2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره کن چون داریم یه سری حقیقت هارو میفهمیم به خاطر همینه حس میکنم خدا اونجوری که بقیه میگن نیست حتی نوع شکرگذاری هم فرق داره نمیدونم واقعا

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
آره کن چون داریم یه سری حقیقت هارو میفهمیم به خاطر همینه حس میکنم خدا اونجوری که بقیه میگن نیست حتی ...

ادم اگ بدونه خداوجودداره خیلی چیزونمیکنه ن گناهی

کلا ادم ارامش داره 

نمیدونم چیکارکنم نمتونم بهش حتی توکل هم کنم

فکرمیکنی این تلقینه

همین ک داری اینو میگی اتفاقا ینی مستعدش هستی پی میتونی

ی کاغذقلم بردار بابت هرچی ک داری خدارو شکر کن 

ینی یجوری بنویس ک کسی ببینه بگه دیوانه ای

خدایا شکرت بابت پتویی ک دارم خدایاشکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 

بابت ناخن گیر بابت همین گوشی بابت نت بابت سوادت بابت عاقل بودنت بابت انگشتات 

ادم اگ بدونه خداوجودداره خیلی چیزونمیکنه ن گناهیکلا ادم ارامش داره

خدا وجود داره تو قلب ما وجود داره مثل ی پدر

ولی کارایی ک خدا میکنه همشونو پدر میتونه ؟؟؟نه پس ببین چقدر بزرگه ؟ فکر کن داری با پدرت حرف میزنی فکرکن از اون خواسته هاتو میخوای 

ادم اگ بدونه خداوجودداره خیلی چیزونمیکنه ن گناهیکلا ادم ارامش داره

اره ولی واقعا خیلی از چیزایی که تو جامعه به ما میگن واقعا گناهه آدم نمیدونه چی گناهه چی نیست چون خیلی از چیزایی که اینا میگن با عقل جور در نمیاد 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اره ولی واقعا خیلی از چیزایی که تو جامعه به ما میگن واقعا گناهه آدم نمیدونه چی گناهه چی نیست چون خیل ...

درسته 

خوبه خداروشکراین دنیاواقعیی نیستش 

هزارمرتبه شکر

اصلاخوشی ندیدم 

دست خودم نیست اینقددورم ازخدا

ی تایم بذار برا حرف زدن با خدا 

اصلا من فکرمیکنم فلسفه نمازم همینه چون مارو آزاد بذارن خودمونم نمیتونیم تایم خالی کنیم 

هروثت تونستی باخدا حرف بزن

وقت ظرف شستن وقت حمام کردن وقت جاروکردن 

فکرکن کنار ی جسم کنارت 

ماهنوز درک نکردیم ک قرآن میگه خدا ازرگ گردن نزدیک تره

دست خودم نیست اینقددورم ازخدا

هروقت که بخوای میتونی به خدا نزدیک بشی مثلا بیست روز تو برگه یاد داشت کن نمازاتو اول وقت بخونی و تو دفترت تیک بزن 

کم کم اثر. آرامش نماز رو تو وجود خودت میبینی 

باید از یکجایی شروع کنی دیگه 

اون شیطونه که تو گوشت الان داره وز وز می‌کنه که از خدا دوری و نمیتونی نزدیک بشی به حرفش گوش نکن 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

درسته خوبه خداروشکراین دنیاواقعیی نیستش هزارمرتبه شکراصلاخوشی ندیدم

ادم نمیتونه بفهمه بعد از این دنیا کجا میخواد بره اصلا جایی هست اگه هست چجوریه بعضی وقتا زیاد به این‌چیزها فکر میکنم