2777
2789
عنوان

اومدم خونه مستاجری اینقدر گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 58 پست

بجای گریه ب آینده فکر کن پولاتو جمع کن بده طلا الان من واسه خونه دار شدن میدونی چقد طلا جمع کردم هرچی شوهرم میده خرج خودم نمکنم میدم طلا

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تو ۵سال ۷بار اثاث کشی کردم

دلیل یبار بگم برگات میریزه 

بعد ها خونه خریدیم ..

همه ک از او خونه ندارن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

مادرم سال ها مستاجر بود میگف آدم مستاجر تخت خواب میخواد چکار؟؟گنجه و بوفه میخواد چکار؟الان میفهمم حرفش یعنی چی 

هرچی بخری براخونت تا خونه براخودت نباشه باید هربار ک رفتی خونه جدید چن تا وسیله ت به فنا بره 

همیشه میگه پس انداز کنید وقتی میری کمد میخری مبل میخری فردا روز پول نیاز داشتی اون وسایل رو مفتم نمی‌خرن 

مادرم سواد نداره اما تا سقف آسمون سختی کشیده و تجریه داره

چون عمل نمکنید 😒

بگو لطفا

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من تو ۱۲ سال ده بار اسباب کشی کردم با دوتا بچه . سرویس چوب .

و.... هیچی نموند برام

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
مادرم سال ها مستاجر بود میگف آدم مستاجر تخت خواب میخواد چکار؟؟گنجه و بوفه میخواد چکار؟الان میفهمم حر ...

خدا حفظش کنه 😇

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔