2777
2789
عنوان

اومدم خونه مستاجری اینقدر گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 58 پست
چ خوب خداروشکررررر🥰 حقوقش زیاده؟؟

چون تازه رسمی شده از طریق ایثارگری و دیپلم داره نه... ولی داره لیسانس میگیره.. اگه سابقه بیمه و لیسانسش بشینه به حیابمون میرهذحدود چهل تومن ولی فعلا بیست تومنه خدارو هزاربار شکر بازم... ولی کارشون خیلی سخته... توگرمای پنجاه شصت درجه جنوب وسط اتیش و برق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه عروسی کردم اشتباه کردم اینقدر وسیله خریدم نچیدم اصلا

سخت نگیر .بدون وسیله هم ک نمیشه بالاخره میخوای زندگی کنی .قرار نیس ک مستاجرا رو زمین خالی سر کنن 

اثاث کشی اصولی باشه ک صدمه آنچنان نمیبینن ایشالله صاحبخونه هم میشید

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

زنده باشی اما حیف هیچکدوم از خواهرروبرادرا هیچی نداریم چون آدم ی جنسیه ک تا بلا سرش نیاد حتی بلا هم ...

همه همینیم کسی با تجربه قبلی زندگی نمیکنه ک عزیزم .دلتون خوش وتنتون سلامت اوضاع اگه اینقد سخت نبود حال روز ما جونا هم بهتر بود .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اوووووو نصف بیشتر ایرانی ها مستاجرن . هرکیم مال داره ال قبل داره .

نه عزیزم بیا ببین دور و بریای ما همه جدیدا خونه خریدن ما نداریم فکر میکنیم همه ندارن 

ناله و دروغ همه میکنن

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
چندگرم گرفتی اخه طلا هم رفته بالا نمیتونی بگیری

ولا نمیدونم گرمشو ولی همشون سنگین وزن قیمت بالا شوهرم گرفته 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠