2777
2789
عنوان

راهنمای کادو تولد همسرم لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 26 پست

پی اس فایو بخر ست ورزشی پیرهن کت شلوار کفش کیف ماشین اصلاح فندک اگه اهلشه کتونی ست راحتی 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
از امروز بیشتر بهش توجه کن و ۲۵ ویژگی خوبشو یادداشت کن ، و بعد بهش بده ، اینو توی کتاب اثر مرکب خوند ...

جالب به نظر  میاد ولی نمیتونم هیچی براش‌ نگیرم عزیزم

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمی که عاشق سوپرایز شدن وخیلی از هدیه گرفتن و دادن خوشش میاد دوس دارم اینکارو بکنم چون زندگیمون شاد ...

الهی همیشه خوش باشین چون خوشش میاد بگیر ولی ایده ۲۵ کادو جالب نیس 

پی اس فایو بخر ست ورزشی پیرهن کت شلوار کفش کیف ماشین اصلاح فندک اگه اهلشه کتونی ست راحتی

چه ایده ها خوبی تو‌ فکر پی اس فایوم برا کادو اصلی ولی خیلییی گرونه

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

الهی همیشه خوش باشین چون خوشش میاد بگیر ولی ایده ۲۵ کادو جالب نیس

ممنون از نظرت عزیزدلم✨🩷

نه کادو که حتما بگیر ، میگم اینم در کنارش باشه

اها باشه ایده خوبیه مرسی🥰

چه ایده ها خوبی تو‌ فکر پی اس فایوم برا کادو اصلی ولی خیلییی گرونه

کیف پول و انگشتر خفن اگه میندازه یا این دستبندا که یه چسه طلا داره ام اگه خوشش میاد خوبه وسایل بهداشتی ماگ، گلدون اگر محل کارش دفتریه ببره با خودش اونجا 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
ای جان فروردینی ها ماهن 🥹✨🩷

خیلی 🥹

چیزم خوبه هندزفری و ایرپاد و قاب و اینجور چیزای مربوط

وااای چه ایده خوبی عزیززززم ولی کادو‌اصلی چی باشه

ببین مثلا اون چنتا یه چیزای کوچولو مثل سر کلیدی و عطر و جوراب و زیر پوش وگل بود اون اخریش یه ایرپاد بود 

حالا تو میتونی اینو رو به نیاز و سلیقه ی شوهرت بچینی