2777
2789
عنوان

راهنمای کادو تولد همسرم لطفا بیاید

131 بازدید | 26 پست

فروردین تولدش 25سالش میشه چون امسال برا تولدم کم نذاشت میخوام براش جبران کنم نظرم این بود که به مناسبت 25سالگیش 25تا کادو براش بگیرم لطفا راهنمایی ام کنید چی به لیست پایینم اضافه کنم و اصلا ایده خوبی هست یانه ممنووون

ادکلن 
ساعت اصل
 ست رکابی
جوراب
کیف پول چرم
تیشرت 
کادو نقدی
حوله حمام
دسته گل
کفش

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

کمربند چرم برا روز مرد براش گرفتم اونو دیگه نمیشه

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم بچت بودم به مناسبت ۲۵ سالگیم ۲۵تا کادو واسه منم میخلیدی🥹

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
۲۵ تا کادووووو🙄🙂خدا بده برکت، من جات بودم با پول همونا یه چیز خوب میگرفتم

اخه این ماه گوشی شو‌ عوض کرد من از پسنداز خودم خیلی کمکش‌ کردم مقدار پول قابل توجه ای الان موندم 😶

اره 25تا کادو زیاد ولی برا تولدم خیلی خرج کرد موندم چیکار کنم

خیلی جالبه من یه کلیپ دیدم برای شوهرش ۳۵ تا کادو خریده بود وقایم کرده بود مثلا وقتی یک رو پیدا میکرد ...

وااای چه ایده خوبی  عزیززززم ولی کادو‌اصلی چی باشه 

کاش منم بچت بودم به مناسبت ۲۵ سالگیم ۲۵تا کادو واسه منم میخلیدی🥹

اخی تولدت کیه عزیزم‌ من بچه ندارم بجاش برا تو بگیرم😄😂

اخی تولدت کیه عزیزم‌ من بچه ندارم بجاش برا تو بگیرم😄😂

همون فروردینم هر وقتش خریدی میتونی سوپرایزم کنی🤣🤣🥹

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
چه خبره عزیزم. پر توقع نکنش. هر چند هم آدم خوبی باشه. اصولا مرد باید برای زن کادوی بهتری بخره. یکی ا ...

ادمی که عاشق سوپرایز شدن وخیلی از هدیه گرفتن و دادن خوشش میاد دوس دارم اینکارو بکنم چون زندگیمون شاد تر میشه

اخه این ماه گوشی شو‌ عوض کرد من از پسنداز خودم خیلی کمکش‌ کردم مقدار پول قابل توجه ای الان موندم 😶ا ...

از امروز بیشتر بهش توجه کن و ۲۵ ویژگی خوبشو یادداشت کن ، و بعد بهش بده ، اینو توی کتاب اثر مرکب خوندم😎

همون فروردینم هر وقتش خریدی میتونی سوپرایزم کنی🤣🤣🥹

ای جان فروردینی ها ماهن 🥹✨🩷

اخه این ماه گوشی شو‌ عوض کرد من از پسنداز خودم خیلی کمکش‌ کردم مقدار پول قابل توجه ای الان موندم 😶ا ...

ی دستبند چرم کبا فیروزه و نقره تزیین شده بگیر و ی دستبند کارتیر کنارش خیلی خوشگله 

چی واست خرید؟ ببین فقط میدونم مردا خیلی ذوق این کارا رو ندارن. یه چیز کاربردی واسش بخر. پول تمامش رو بردار یه زنجیر سبک بخر