2777
2789
عنوان

حقوق تامین اجتماعی واریز شده

127 بازدید | 12 پست

بچه ها مادرم حقوقش همیشه بیستم واریز میشد تا الان نریختن ،کسی هست واریز حقوقش بیستم باشه ولی واریز نشده باشه؟

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گزارش خبرنگار ایلنا، براساس اعلام قبلی سازمان تامین اجتماعی قرار بود پرداخت حقوق بهمن بازنشستگان این صندوق، از دیروز (بیستم) براساس حروف الفبا آغاز شود؛ با این حال، بازنشستگانی که نام خانوادگی‌شان با «الف» آغاز می‌شود، در تماس با ایلنا از عدم واریز حقوق خود خبر دادند. آن‌ها می‌گویند هنوز حقوق بهمن خود را نگرفته‌اند.

پیگیری‌های ما از کانون بازنشستگان نشان می‌دهد پرداخت‌ها قرار است یک روز دیرتر از امروز (بیست و یکم بهمن) آغاز شود؛ به این ترتیب حقوق بازنشستگانی که نام خانوادگی‌شان با «الف» آغاز می‌شود، امروز پرداخت خواهد شد.

بازنشستگان امیدوارند واریزها از امروز بدون تاخیر انجام شود و در پرداخت‌ها اختلال به وجود نیاید.   

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
به گزارش خبرنگار ایلنا، براساس اعلام قبلی سازمان تامین اجتماعی قرار بود پرداخت حقوق بهمن بازنشستگان ...

این خبر مال امروزه. ظاهرا دیروز برای هیچ کس نریختن

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)