2777
2789

کاش پارسال که کنکوری بودم شرایطم بهتر بود درس میخوندم 

من میدونستم تو چه جهنمی هستم و تلاش نکردم که نجات پیدا کنم 

احمقم احمق 

اا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با علاقه شدید به درسای زیست و ریاضی رفتم تجربی

خب عزیزم تو که انقدر علاقه داری برو بخون فکرکن یسری به زور میرن تجربی، توکه دوست داری واسه علاقت بخون فکرکن هی میخونی بدن انسانو یاد میگیری میری پیش بقیه دکتربازی در میاری😂🌷من یبار دبیرستان امتحان زیستمو خوب دادم تا یه هفته راه میرفتم میگفتم دکترتون الان منم😂😂اینارو میگم روحیه بگیری، توکه دوست داری بخون برای علاقت

خب عزیزم تو که انقدر علاقه داری برو بخون فکرکن یسری به زور میرن تجربی، توکه دوست داری واسه علاقت بخو ...

ببین مسیرش خیلی طولانیه من ۱۰و ۱۱ خونده بودم 

۱۲ ولش کردم گند زدم به همه چی 

یا چند ماه و اینا نمیشه کم کمش یه سال کامل باید روزی ۱۲ ساعت درس خوند 

منم افسرده و همش خواب 

اگه دوازدهم ادامه داده بودم الان بهترین رشته و دانشگاه بودم‌ 

حیف از بی عقلیم

اا
اردیبهشت بعدش نهایی ۱۱ و۱۲ بعدش تیر دوباره یه کنکور دیگه ۱۹ سالمه

۱۹سالتهه اول راهتههه سخت نگیرر، من مشاور کنکور نیستم الان میترسم یچیزی بگم خراب شه کلا، بنظرم اول۱۱و۱۲رو بخون چون از اونجا سر میگیری کنکورت، بعدش برو سراغ کنکور 

شرایطت زندگیت جوری هست بتونی یکسال دیگه بمونی؟ اخه تو چندماه اگه کل سال نخوندی نمیشه کنکور یک سالو داد، میتونی بخونی از اول بعد بری کنکور بدی

۱۹سالتهه اول راهتههه سخت نگیرر، من مشاور کنکور نیستم الان میترسم یچیزی بگم خراب شه کلا، بنظرم اول۱۱و ...

اره الان باید همینکارو بکنم 

خانوادم میگن برو امسال 

خیلی خستم از شرایط فقط میخوام خواب باشم 24 ساعته

اا
اره الان باید همینکارو بکنم خانوادم میگن برو امسال خیلی خستم از شرایط فقط میخوام خواب باشم 24 ساعته

الان تا عید استراحت کن بدون هیچ عذاب وجدانی، بعده عید دیگه شروع کن بخون تا سال بعد بتونی بری کنکور بدی، البته اگه میتونی تا عید استراحت کنیا اگع مشکلی پیش نمیاد، تازه میتونی تا بعده عید قسمتایی از کتابو که خودت دوست داری راجبشون کنجکاوی رو بری بخونی یاد بگیری بازم جلو میوفتی