2777
2789
عنوان

بیاین یه فکت بهتون بگم

146 بازدید | 27 پست

یه پسری توی یوتیوب میگفت 

تعدا کمی از پسرا هستن که دوست دختر دارن 

بقیه هیچی 

اونا چون روشون زیاده یا همون لاشین همه جا رو پر گردن و دخترا فکر میکنن همه همین جورین 

ولی واقعا اینطوری نیست همه ی پسرا بد نیستن 

من خودم 

یه همسایه داشتیم این پسر خدا شاهده من رو میدید سرش رو مینداخت پایین چه برسه بخواد پیشنهاد بده یا هر چیز دیگه ای 

یا مثلا شده سوار تاکسی شدم پسر جوان کنارم بوده 

اون خودش رو بیشتر از من جمع و جور کرده که یه وقت به من نخوره 

ولی خوب پسر هم بوده مثلا پسر دوست بابام هنوز پشت لبش سبز نشده تو ۱۵ سالگی کلی دوست دختر داشت 

طبیعتا همه مثل هم‌ نیستن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همین پسر خوبا انقدر بی عرضه ان دختر خوبو از دست میدن میفتن دست یه به درد نخور یه جا باید برا دختر مورد علاقه ات که دختر خوبیه شل کنی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مشخصه ک همه دختر و پسرا بد نیستن

این بد بودن ی مشت هرزه برای ویو تو فضاب مجازی کردن تو مخ ماها، هی کنسله هی فلانه، یا مثل بازار برده فروشی میچیننشون میگن سرتا پاب همو قهوه ای کنید... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حالا همین پسر خوبا انقدر بی عرضه ان دختر خوبو از دست میدن میفتن دست یه به درد نخور یه جا باید برا دخ ...

اره شاید بی عرضه ن شاید خجالتین و... 

اما هر چی که هستن از لاشی ها بهترن 

منم به این نتیجه رسیدم کلا نسبت کیفیت پسرها به دخترها برعکسه مثلا اگه بگیم ۲۰ درصد پسرها واقعاً خواستنی و با کیفیت هستند که دخترها رو جذب کنند دخترا ۸۰ درصد اینجورن در نهایت اون ۸۰ درصد دخترا گیر اون ۲۰ درصد پسرا میوفتن در حالی که ۸۰ درصد باقی اصلا همون ظاهر اولیه کنسل هستند دیگه به لطف مثلا درس و کار و سختی یا سرمایه خانواده خودشون رو می‌کشن بالا شاید دختری هم اینا رو پسند کنه

مشخصه ک همه دختر و پسرا بد نیستناین بد بودن ی مشت هرزه برای ویو تو فضاب مجازی کردن تو مخ ماها، هی کن ...

وای من اصلا تحمل دیدن این مزخرفات رو تو مجازی ندارم 

ببینم سریع کل اون پیج رو هم بلاک میکنم چه مسخره بازیه

اره شاید بی عرضه ن شاید خجالتین و... اما هر چی که هستن از لاشی ها بهترن

لاشی ها اصلا در مقام مقایسه نیستن اوضاعشون معلومه 

ولی کلا پسر خوبام موقع ارتباط با جنس مخالف خوب بودنشون مشخص میشه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

وای من اصلا تحمل دیدن این مزخرفات رو تو مجازی ندارم ببینم سریع کل اون پیج رو هم بلاک میکنم چه مسخره ...

همین نوجونا و جونا معروفش کردن

تا یچی میگی

میگن ب شما چ، ب زندگی هم احترام بزارید، اینا زحمت کشیدن 😑

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

لاشی ها اصلا در مقام مقایسه نیستن اوضاعشون معلومه ولی کلا پسر خوبام موقع ارتباط با جنس مخالف خوب بود ...

هیچ کس کامل نیست 

ولی خوب این پسر های که گذشته نداشتن اجازه دارن بگن ما گواهی سلامت میخوایم 

بد ترین قسمت اینکه طرف با هزار تا دختر و بیوه و... بوده اما بعدا دختر آفتاب مهتاب ندیده می خواد 

برادرمنم محل به دخترا نمیده چون‌خودش‌دوست دختر فاب داره 

دلیل نمیشه هر پسری محلت نمیزاره حتما پسر خوبیه شاید ینفر دوست داره یا شاید تو تایپش نیستی چه استدلال مسخره ایی 

تو‌ماشین هم‌جمع میشینن‌چون زنهای‌طرفدار حقوق‌زنها با اقایون برخورد کردن که به زنها احترام بزارن یا پیجهای‌حمایت از حقوق زنان بهشون یاد دادن 

ندیدی پیجهای ضدزن و زن‌ستیز به پسرا و مردا چی یاد میدن برای بازی با دخترها و‌زنها 

هیچوقت حرفای پسرا و مردا رو راحت باور نکن اونا همیشه بنفع مردسالاری و‌منفعت‌مردها زنهارو راهنماییو شستشوی مغزی میدن‌موذین

هیچ کس کامل نیست ولی خوب این پسر های که گذشته نداشتن اجازه دارن بگن ما گواهی سلامت میخوایم بد ترین ق ...

Ok

حالا همین پسر خوبا انقدر بی عرضه ان دختر خوبو از دست میدن میفتن دست یه به درد نخور یه جا باید برا دخ ...

بقول شوهرم پسر خوبو ساده نداریم مردا برعکس زنا که حسودن به پسرا اموزش میدن چطور زنو بی ارزش و توسری خور کننن چجوری از زن سواستفاده کنن مگر پسر خانواده و پدر خوبی داشته باشه و لقمه حلال خورده  باشه وگرنه ساده نیستن ادای ساده هارو در میارن 

خودشونو به گاو‌بودن میزنن دختر مردمو گول بزنن که هر غلطی کردن بگن‌بلد نبودیم از موذی‌ گریشونه‌