2777
2789
عنوان

بیاین یه فکت بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 27 پست
برادرمنم محل به دخترا نمیده چون‌خودش‌دوست دختر فاب داره دلیل نمیشه هر پسری محلت نمیزاره حتما پسر خوب ...

باشه حداقل به دوست دخترش خیانت نمیکنه یا حتی شاید اصلا اون آدم زن داشته باشه 

اما خیلیا هستن هم دوست دختر دارن هم زن ولی تا یه زن یا دختر میبینن آب از دهنشون راه میافته 

درسته بعضیا از سر غرور به دخترا محل نمی زارن 

ولی من فرق غرور و شرم رو میدونم 

بعضی پسرا واقعا حیا دارن 

بقول شوهرم پسر خوبو ساده نداریم مردا برعکس زنا که حسودن به پسرا اموزش میدن چطور زنو بی ارزش و توسری ...

اخ اخ حق نواختی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اصلا تحمل دیدن این مزخرفات رو تو مجازی ندارم ببینم سریع کل اون پیج رو هم بلاک میکنم چه مسخره ...

پس ایناییکه شاخهای مجازی اقارو که زنهارو مسخره میکنن یا به زنها توهین‌میکننو و‌ضدزن‌و‌ زن سیتزن لایک‌و فالو میکنن کی هستن ؟ 

اینایی که برای فش دادن فشای ناموسی میدن و از اندام جنسی زن برای فش و شوخی استفاده میکنن‌اینارو کی اونهمه لایک‌و فالو میکنه که اینستا بهشون ماهیانه پول بده ؟

بقول شوهرم پسر خوبو ساده نداریم مردا برعکس زنا که حسودن به پسرا اموزش میدن چطور زنو بی ارزش و توسری ...

خیلی بده 

مردا همدیگه رو راهنمایی بد میکنن 

مثلا من بابام ساده س هر چی تو جمع رفاقتشون میشه رو میاد تعریف میکنه 

مردا همه چیز زندگیشون رو تعریف میکنن 

مثلا دعوا با خانمشون رو 

ولی بقیه به جای اینکه مرد رو آروم کنن یا نصیحتش کنن بیشتر بهش یاد میدن بره خونه چی بگه 

باشه حداقل به دوست دخترش خیانت نمیکنه یا حتی شاید اصلا اون آدم زن داشته باشه اما خیلیا هستن هم دوست ...

سنت کمه پسرا شرم و حیا ندارن ترس دارن دختره برینه بهشون وگرنه حیا ندارن تو‌مجازی شاخهای مجازی کدوم‌حیا دارن 

ولی کافیه بیان جلوی دوربین یکم ناله کنن و‌جلب ترحم‌کنن سریع دلتون خر میشه 

جالبه یسریشون تو خارج کشورن و تو رفاه بعد میان برای مردم تو سختی ایران ناله میکنن و فیلم بازی میکنن جلب‌ترحم کن  برای لایک‌و ویو ازمردم ساده و تو مشکلات سواستفاده عاطفی کنن

توقع دارن مردم تو سختی بهشون انرژی بدنو و نانازیشون کنن 

کجا ساده ان 

پس ایناییکه شاخهای مجازی اقارو که زنهارو مسخره میکنن یا به زنها توهین‌میکننو و‌ضدزن‌و‌ زن سیتزن لایک ...

در کل یه جوری حرف میزنن که آدم جری میشه 

یا اینکه من خودم میرفتم کامنت  ها رو میخوندم عصبی میشدم جواب مردا رو میدادم یا مردا جواب زنا رو میدادن 

اما یه بار عصابم خورد شد اومدم نی نی سایت یه خانمی گفت اینا این کار ها رو فقط برای گرفتن لایک و... اینجور چیزا میکنن من که ببینم بلاک میکنم دیگه اعصاب خودم رو هم به هم نمیریم 

چون زندگی واقعی اصلا این چیزای که تو مجازی میگن نیست 

کنکله کنکله چیه ؟

یا اینکه پسره میگه من خرجی نمیدم با دنگی باشع چیه ؟ 

حالا اگه خانم بتونه یه شغل آبرومند داشته باشع کمک خرج خونه بشه خوبه ولی دیگه بعضیا میگن دنگی و..... 

من که دیگه نگاه نمی کنم 

سنت کمه پسرا شرم و حیا ندارن ترس دارن دختره برینه بهشون وگرنه حیا ندارن تو‌مجازی شاخهای مجازی کدوم‌ح ...

همه مثل هم نیستن 

خودت میگی شاخ های مجازی 

همه که شاخ مجازی نیستن 

ببخشید شرمنده این حرفا رو میزنم مثل این میمونه که دختری داره پ.و.ر.ن بازی میکنه رو با ما مقایسه کنن 

بگن ندیدی چه جوری دارن جلوی دوربین چیز میکنن 

پس همه میتونن اینجوری باشن

در کل یه جوری حرف میزنن که آدم جری میشه یا اینکه من خودم میرفتم کامنت ها رو میخوندم عصبی میشدم جواب ...

مردم‌ظاهر بینن با اینکه هیچی بهشون میرسه ولی ادمهای ریاکارو دوستدارن اگه اون‌شاخ مجازی صدتا توهین کنه و سواستفاده از فالور ولی نمایش زندگی لاکچری بده مردم سریع خر میشن درصورتی که اون شاخ مجازی فقط بفکر رسیدن به خواسته های خودشه مرده و‌زنده فالور اصلا براش مهم نیست 

مردم‌ظاهر بینن با اینکه هیچی بهشون میرسه ولی ادمهای ریاکارو دوستدارن اگه اون‌شاخ مجازی صدتا توهین کن ...

همه ی این کار ها رو فقط برای معروف شدن خودشون و گرفتن تبلیغ میکنن 

حتی خواننده ها و بازیگر ها هم همینن 

من که دیگه پیج های بی حاشیه رو فقط نگاه میکنم مثل فیلم های طنز ،آشپزی و... 

همه ی این کار ها رو فقط برای معروف شدن خودشون و گرفتن تبلیغ میکنن حتی خواننده ها و بازیگر ها هم همین ...

چون اینستا به اونایی که خارج کشورن برای لایک و کامنت و ویو پول میده هم اینستا هم یوتیوب 

اونها هم با مسخره بازی و توهین به زنا و شوخی جنسی با زنا فالور و ویو لایک‌میگیرن