من و همسرم ۳ ساله عروسی کردیم ...همسرم عاشق بچست از همون اول میگفت بیاریم کلی عروسک و لباس و با بچه های خیالیش صخبت میکرد اسم میذاشت روشون🥲..من چون دانشگاه میرفتم گفتم نه ...که ای کاش گوش میدادم... الان ک درسم تموم شده بود میخواستم اقدام کنم اما این چند وقت تو ناحیه بیضه چپش درد داشت گفتن واریکوسل ... دیروز آزمایش اسپرم دادیم آزو اسپرم بود ینی هیچ اسپرم نداشت انگار دنیا رو سرمون خراب شده چند روزه همش کارمون شده گریه ... نمیتونم با این حال ببینمش واقعا... آخه اگر عمل کنه بازم احتمالش هست بعد عمل هم آزو اسپرم باشه... چرا خدا داره با همسرم اینکارو میکنه چرا میبینه وقتی عاشق بچه هاست هر ماه داره کمک میکنه به بچه های سرطانی بعد الان واسه خودش همچین مشکلی پیش بیاد 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
زیاد ربطی به بچه دار شدن اون زمانت نداره الکی فکرتو مشغول نکن
احتمالا تو بچگیش آسیب دیده و این مشکل رو داشته
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد