2777
2789

من و همسرم ۳ ساله عروسی کردیم ...همسرم عاشق بچست از همون اول میگفت بیاریم کلی عروسک و لباس و با بچه های خیالیش صخبت میکرد اسم میذاشت روشون🥲..من چون دانشگاه میرفتم گفتم نه ...که ای کاش گوش میدادم... الان ک درسم تموم شده بود میخواستم اقدام کنم اما این چند وقت تو ناحیه بیضه چپش درد داشت گفتن واریکوسل ... دیروز آزمایش اسپرم دادیم آزو اسپرم بود ینی هیچ اسپرم نداشت انگار دنیا رو سرمون خراب شده چند روزه همش کارمون شده گریه ... نمیتونم با این حال ببینمش واقعا... آخه اگر عمل کنه بازم احتمالش هست بعد عمل هم آزو اسپرم باشه... چرا خدا داره با همسرم اینکارو میکنه چرا میبینه وقتی عاشق بچه هاست هر ماه داره کمک میکنه به بچه های سرطانی بعد الان واسه خودش همچین مشکلی پیش بیاد 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندروز بعد عروسیم حامله شدم و به دلایلی سقطش کردم و گفتم امادگی مادر شدن رو ندارم...الان هر چی تلاش میکنم نمیشه که نمیشه...

فکر میکردم کسی که یبار به راحتی باردار شده حتما کار اسون و شدنیه دیگه..!

عزیزم گروه ivf  خواستی بگو 

ممکن بیضه ها اسپرم داشته باشند 

بودن کسایی که بییضع اسپرم پیدا شده بچه دار شدن 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
منم چندروز بعد عروسیم حامله شدم و به دلایلی سقطش کردم و گفتم امادگی مادر شدن رو ندارم...الان هر چی ت ...

متاسفانه سقط اول امکان نازایی رو خیلی زیاد میکنه.

دوست منم اینکارو کرد. الان ۱۵ ساله دیگه باردار نشده

زیاد ربطی به بچه دار شدن اون زمانت نداره الکی فکرتو مشغول نکن 

احتمالا تو بچگیش آسیب دیده و این مشکل رو داشته 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
الهی مشکلش بطور معجزه اسایی حل شه بحق اون دلهایی که شاد کرده

نمیدونم خدا واقعا باهامون لج کرده ...چرا وقتی یکی که اینجوری بال بال میزنه برا بچه رو انقد اذیت میکنه 

به نظرت همسرم میتونم مثل بچه خودش دوسش داشته باشه؟

اره.چرا که نه ، 

به هیچ کس هم نگید که چنین کاری کردید 

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻