2777
2789

کاری نداره حبوبات رو به اندازه هر نفر یه قاشق بریز

مثلا نخود یه قاشق

لوبیا یه قاشق

عدس یه قاشق

اینا رو بذار حسابی بپزن

وقتی پختن سبزی رو اضافه کن

نیم ساعت مونده به اینکه بیاری سر سفره رشته و ادویه نمکشو بزن

حواست باشه رشته زیاد نریز چون یه دفه غلیظ و زیاد میشه نمک هم کمتر بریز چون کشک و رشته یه مقدار نمک داره

پیاز داغ و نعنا داغ هم که درست کنی برای روی آش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین درست میکنیم یا نخود لوبیاش زیاده یا رشته اش انقدرم دوس دارم

خب خودت که اشکال کارتو میدونی کمتر درست کن . نخود لوبیا رو کمتر کن چون خیس میخوره حجمش زیاد میشه . رشته هم همینطوره. 

ببین درست میکنیم یا نخود لوبیاش زیاده یا رشته اش انقدرم دوس دارم

اندازه رشته رو گفتن سخته. معمولا چشمی میریزن همه. شما هم چند بار که درست میکنی میخوای دقیق باشی با ترازو وزن کن. اندازه های حبوبات و رشته رو یادداشت کن. دفعه بعد میزانشو کم و زیاد کن. فکر میکنم آش رشته باید چندبار آزمون و خطا بشه تا وارد بشی. 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
اخه باز یه بار همه چی کم بود ابکی شد خیلی بدطوره

خب شما یه کاری کن حبوبات رو دست بالا بگیر خیس کن و بپز جدا از بقیه مواد . بعد موقع اضافه کردن به آش یه مقدار کمی اضافه کن . اگه دیدی کمه همون موقع اضافه کن .هر چی حبوبات  هم اضافه اومد بزار فریز.  

یه قاشق ارد هم توی یه کاسه با آب معمولی  یا آب آش حل کن بعد اضافه کن که آبکی هم نشه . مستقیم به خود قابلمه اضافه نکنیا . گوله میشه . توی کاسه با قاشق هم بزن حل کن بعد اضافه کن . 

رشته هم کم اضافه کن . اگه کم بود همون موقع میتونی اضافه کنی چون رشته زود میپزه . 

@همسر_ماه  

یه بار دیگه درخواست میکنم نام کاربرایی که من بهشون بی احترامی کردم بگید

در ضمن اگر جایی درمورد اینکه بقیه کشور های دنیا گل و بلبلن فقط ما اینطوریم صحبت کردم هم شات بفرستید

در هر تاپیکی بودم شاید کسی به من بی احترامی کرده باشه ولی من از هیچ گونه کلمه نامناسبی استفاده نکردم چون تاحدودی برای مبحث بزرگتر کوچیکتر حساسم