2777
2789
عنوان

به سگ ها چی بدم بخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 74 پست
عجب ادبیاتی دارید خوبه گفتم اگه تمکن مالی داری خوب سوسیس گوشت هم ارزون نیست تو این زمونه که آدم بخره ...

والا شما با گوش کنایه صحبت کردن رو شروع کردی من فقط یک سوال پرسیدم نگران نباش اگر ببینم بچه بیشتر از شما به فکرشون نباشم کمتر نیستم 

نمی دونم شاید تن ماهی خوب باشه چون من قبلا برای گربه ها تن ماهی گذاشته بودم همشو خوردن مادر ندارن؟

نه سه تا بچه هستن مامان براشون غذا ریخت انقدر گشنشون بود همه رو خوردن منم الان دنبال حامی کسی هستم بیاد این طفلکی هارو از توی خیابون برداره ببره پناهگاه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نمیکنم اگر بیان هم کاری کنناون خارج میبرن شلتر اینجا هر پناهگاه حیواناتی هست طرف با پول شخصی خود ...

فعلا دارم دنبال یک حامی میگردم که ببرتشون پناهگاه ولی هنوز پیدا نشده متاسفانه 

واقعا محیط زیست براشون بهتره اگه شما غذا تهیه کنید شرطی میشن و دیگه دنبال چیزی نمی گردنسگ خیلی وفادا ...

بله اتفاقا دارم دنبال یک حامی میگردم که از توی هیابون جمعشون کنه و ببره پناهگاه تا هم خودشون اسیب نبینن هم مردم

خیلی کوچولو نیستن ولی بزرگ هم نیستن مامانم براشون نون و سوسیس و کیک اینا ریخت طفلکیا انقدر گشنشون بو ...

طفلکی ها🥲

خدا خیرتون بده 💖 😘 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
والا شما با گوش کنایه صحبت کردن رو شروع کردی من فقط یک سوال پرسیدم نگران نباش اگر ببینم بچه بیشتر از ...

من کنایه نزدم فقط میگم آدم ها مهم تر هستن وواجب تر 

نگفتم به بچه ها نمی‌رسی گفتم اول وفقطبه اونا برس حیوان خودش بلده از پس خودش بربیاد 

[QUOTE=371518866]کی گفته من از موجود خاصی نفرت دارم؟ وقتی تو مغزت  این افکار اشتباهو  پرکرده باشی دیگه جای ...[/ من نیازی ندارم گوشت تنمو بکنم انقدری دارم ک گوشت گوسفند ک هیچ گوشت تن تورم بخرم براشون بدم بخورن نسل امثال تو منقرض شه هی صدبار دهنتو وا میکنی بی احترامی میکنی 

[QUOTE=371518866]کی گفته من از موجود خاصی نفرت دارم؟ وقتی تو مغزت این افکار اشتباهو پرکرده باشی دی ...

وای خدای من اون گوسفنده چه گناهی کرده

چرا اینقدر بی رحمی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شما اختیار داری گوشت تنتو بدی سگه بخوره اما هیچ اجازه و اختیاری نداری از دیگری مایه بذاری

گرفتی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

سه تا توله هستن زیر برف موندن دارن میمیرن

آخر عزیزم،کالباس رو دیدم می خورند،نون با پنیر خامه ای هم دوست دارند،البته نمیدونم شاید برای توله بد باشه،اونجا که هستید مغازه مرغ فروشی نیست براشون دل مرغ بگیری که نرمه،به مادرشان می خوای غذا بدی یا به بچه ها؟

من آن تو ام،مرا به من باز مده

من این سگ ها رو دیدم دارن یخ میزنن میخواستم فقط یکم بهشون غذا بدم یذره نون یا سوسیس که اونم اکثرا دو ...

اینا انسان نیستند،اصلا نمی خواد حرفشون رو گوش بدی،پر از عقده و‌بخل و حسد هستند،سگ هم به امثال اینا حمله می کنه چون ذات پلیدشون رو میبینم ،کار به آدم عادی نداره،اگر دسترسی نداری،همون نون و پنیر و کالباس بهشون بده،ببین یک گوشه می‌تونه براشون سرپناه درست کنی تا توی سرما دوام بیارند،من همیشه تاثیر این کارها و در زندگیم دیدم هرچی توانم باشه برای انسان و حیوان انجام دادم  و خدا هم یکجور بهم کمک کرده،اگر با این آدم های مریض هم حرف بزنی می گن نمی‌دونیم چرا آنقدر خدا بهمون سخت میگیره ،بخاطر ذاتشون هست،کلیپ های خارجی دیدی چنتا جوون همه کمک می کنند تا یک سگ رو نجات. بدن،هر کاری دلت میگه درسته همون رو انجام بده

آخر عزیزم،کالباس رو دیدم می خورند،نون با پنیر خامه ای هم دوست دارند،البته نمیدونم شاید برای توله بد ...

مادرشون نبود مامانم براشون سوسیس گرفت با نون اینا داد همه رو خوردن انقدر گرسنه بودن فکر نمیکنم یکبار براشون ضرر داشته باشه

اینا انسان نیستند،اصلا نمی خواد حرفشون رو گوش بدی،پر از عقده و‌بخل و حسد هستند،سگ هم به امثال اینا ح ...

اصلا بحث مفهوم کلامشون نیست خب بعضی ها محترمانه توضیح دادن و گفتن غذا نده ولی یه تعداد با بی ادبی تمام اومدن نظر دادن کلا نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن کسایی که به حیوون اهمیت میدنن فقط حیوان رو میپرستن و دیگه ادما براشون مهم نیست اما به نظرم ادمایی که یاد گرفتن حیوان ها هم مخلوق خدا هستن و باید بهشون اهمیت داد قطعا به آدمیزاد بیشتر از امثال اون ها رسیدگی میکنن 

یک کارتن بردیم یک گوشه براشون گذاشتیم دورشون هم پارچه اینا انداختم که حداقل جلوی باد مستقیم رو بگیره 

اصلا بحث مفهوم کلامشون نیست خب بعضی ها محترمانه توضیح دادن و گفتن غذا نده ولی یه تعداد با بی ادبی تم ...

خیلی عالی،زور کارتن هم یا پلاستیک پهن کف یا مقوای تخم مرغ بذار تا کمتر سرما نفوذ کنه،داخل کارتن هم لباس های کهنه و بدرد نخور بینداز تا گرمتر بشه،خدا بهت خیر بده،تاثیرش رو در زندگیت میبینی،من برای کارتن خواب ها و معتادها هم بعضی وقتا غذای گرم درست می کنم تعداد زیاد،بعضی ها میگن به معتاد نده بده به خانواده نیازمند،هر کاری کنی یک حرفی هست که بزنند،خودشون هم هیچ کاری نمیکنند