2777
2789
عنوان

برررف بررف میبارهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 26 پست
جدا ناراحت میشم حق مردم خوزستان این نیس خداروچه دیدی شاید زودی بباره خدا نجاتتون بده🙂💚

خدا غرضی نداره بنده کرده

پناه برخدا🌹🌹🌹

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا رشت شهر باران از بس دو روزه باران شدید اومد رودخانه ها طغیان کرده و بعضی خیابان ها و محل ها سیل اومده داخل خونه های هم کف و سوییت ها و مغازه ها پر از آب شد تمام خیابونا و معابر پر از آب البته منطقه ما چون جز محله های خوب رشت هست مشکلی پیش نیومد ولی من عاشق بارونم عاشق شهرمون هستم

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

اینجا رشت شهر باران از بس دو روزه باران شدید اومد رودخانه ها طغیان کرده و بعضی خیابان ها و محل ها سی ...

شهرای شمالی هم این دردسرا رو دارن ولی خیلی خوبه بارش هست خداروشکر اگر بتونن مدیریت کنن واردمنازل و مغازه ها نشه دلچسبتره.  یه شهرایی اصلا نمیاد یه شهرهایی هم غرق نعمت میشن