2777
2789
عنوان

بچم یه چتر میخواد سی و هفت میلیون

528 بازدید | 30 پست

دخترم چترش خراب شده. چتر قبلیش رو دوستم از ترکیه براش آورده بود خیلی خوشگل بود ولی خراب شد. 

حالا بارون که شدید شده نصف شبی تو گوشی دنبال چتر میگرده. یدونه تو سایت آمازون پیدا کرده که با برخورد قطره های بارون، آهنگ میزنه رنگشم عوض میشه. البته قیمتش رو بچم نمیدونست و همینجوری بهم نشون داد گفت میشه اینو برام سفارش بدید. منم قیمتشو تبدیل کردم به تومن دیدم به به....😂😂 ۳۷ تومن ناقابل😱😅 چیزی بهش نگفتم اما براش توضیح دادم که اجازه نداریم برای یه چتر در این حد هزینه کنیم. کم و بیش قانع شد. الان خوابیده اومدم نظرتون رو راجع به یه موضوعی بپرسم... میگم بنظرتون این کار درسته که اون چتر رو برای تولدش سفارش بدم براش؟ یا لوس میشه!؟ 

چون خیلی جدی خوشش اومده بود منم دوست داشتم تنها مشکل قیمتش بود. بنظرتون درسته که تولدش اونو بهش هدیه بدیم؟ تولدش هم پاییزه موقع بارونه.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه توان مالی شو دارید بدید چه اشکالی داره اگه نه باید از یه سری چیزاتون بزنید تا اینو بخرید نه نخرید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خیر. اون بچه اس عقلش نمیکشه شما باید منطقی باشین

واسه ادم پولداری که ۳۷ تومن هیچی نباشه اره بخره خوبه

ولی واسه ما یا شما بنظرم ۳۷ تومن برای یه چتر زیاده

همون پولو میتونی بدی طلا برا سرمایه کوچیک واسش

بچه ۲۲ ساله قبول میکنین؟چترم نمیخوام

😅😅فداتشم منم سر گنج ننشستم وضعمون مثل همه هست😅😅. گفتم شاید بهتر باشه تا تولدش پولامو پس انداز کنم براش اونو بخرم🙂 البته به کمک همسرم دوتایی