2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق

113 بازدید | 7 پست

دوستان من سه ماهه عروسی کردم .. هرچ به شوهرم میگم که بین خودمون باشه میگه چشم بعد میره ب خانوادش میگخ .. رفتم دندونم کشیدم گفتم نگو رفت گفت .. ی حرفی شد گفتم نگو رفت گفت .. یعنی حریم شخصی نگه نمیداره خیلی ناراختم من دیگه اعتمادم ب صفر رسیده به من میگه نمیگم ولی نمیتونه خودش نگه داره چکار کنم با این ادم .. سابقه دروغ زیاد داشته واقعا ناراحتم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یه سری چیزا میفهمه بش میگم مثلا بین خودمون باشه من دوس ندارم هرچیزی بگی .. بعد میره میگع واقعا ن ...

تحقیرش کن بگو خاله زنگ بازی در نیار

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

شوهر منم اینطوره ولی فقطنسبت به خونوادش.دلیلشم اینه که کلا زیاد سین جیم میکنن.پدرشوهر هر روز زنگ میزنه به پسرم میگه شام چی خوردی کجا رفتی.هرجاهم برم مهمونی مادرشوهرم میفهمه چون همش دارن از شوهرم سوال میکنن

وای امان امان 

خب سعی کن نگی نگو که تو ذهنش بمونه و بیشتر وسوسه شه واسه گفتن . البته این خصوصیت بیشتر میگفتن واسه خانوماست😄 شوهرتون خواهر زیاد داره ؟ روش تاثیر گذاشته اخلاق خانوما....