2777
2789

من این ماه از حدود ۱۰ روز پیش گاه و بی گاه لک داشتم ولی حدود ۱ هفته ست ک هروز لک دارم دیروز و امروز هم مدام لک دارم کمی حالت خونریزی داره گاهی قهوه ایه گاهی صورتی گاهی قرمز. ولی خونمردگی و لخته نداره. امروز دو روزه از پریودم میگذره. فکر و خیال داره دیونم میکنه از یطرف میگم ممکنه خارج رحم بردارشده باشم از طرفی میگم شاید این ماه این مدلی دارم پریود میشم‌ . 😔😔

کلافه و گیج شدم . کسی همچین تجربه ای داشته قبلا؟

از علائم پریودیه عزیزم...استرس رو بزار کنار، میشی...اگر هم تو اقدامی این حالتها قبل بارداری طبیعیه...چند ماه ممکنه اینطوری تاخیر بیوفته و هی لک و پک و پریودیه کج و کوله و...تا بالاخره باردار میشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی واقعا هیچکی قبلا همچین موردی نداشته.

من وضعم زیاد تغییری نکرده حس میکنم لکا کمتر هم شدن و اصن علائم پریودی یا پیش از پریودی هم ندارم. علائم بارداری هم ندارم😭 

ماه قبل به شدت علائم بارداری داشتم ولی سر موعدم افتادم به لکه بینی و بعد سه روز کامل پریود شدم. لکه بینیا حالت لخته داشتن و هروز بیشتر شدن تا روز سوم کامل باز شد. این ماه از وسطاش لک محدود داشتم روز قبل موعدم کمی زیاد شد لکا دوباره قطع شد. الان سه روزه اول صبح یا اخر شب هی یه ذره خون نسبت تیره میبینم دوباره قطع میشه و هیچ علائمی هم همراهش نیست. کمی زیر دلم حالت گرفتگی و درد میگیره سریع رفع میشه دوباره

والا فعلا جرات ندارم بی بی بزنم. اعتمادی هم ندارم به بی بی. اگه طاقت بیارم تا شنبه صبر میکنم اگه شرایط تغییری نکرد یه آز میدم. یا اینوری یا اونوری تکلیفم معلوم میشه.

فعلا هم لکهام قطع شدن. البته نه کامل خیلی خیلی کم وقتی دستمال میرم دسشویی دستمال میزارم دستمال رنگ میگیره... 

برا بچه اولم هم از این مراسما داشتم تا حدی...

البته اونموقع تا ۳ ماه پریود نشدم سریه موضوعی میخاستم دکتری کنم قبلش برا اطمینان یه بتا گرفتم ک باخیال راحت برم دکتر که در اوج ناباوری مثبت شد.ولی عددش خیلی کم بود تو مرز بود. یه هفته عذاب کشیدم تا تو سونو ساک حاملگی رو تشخیص دادن و کل شکا برطرف شد. اونموقع هم لک داشتم دو روزی ولی چون زود بتا داده بودم زود هم دارو گرفتم و قطع شد.

اها جالبهکمردردمیتونه نشونه بارداری باشه؟ مثلا ۲،۳ هفته ت باشه وکمردردبگیری

کلا زمانی که تو اقدامی هر چیزی ک میتونه نشونه بارداری باشه میاد سراغت غیر از خود بارداری😅

من ک دوساله تو اقدامم و کم از این ماه های پر التهاب و پر انتظار و پر علائم نداشتم😢😢

ولی آره کمر درد هم میتونه نشونه بارداری باشه