2777
2789
عنوان

شوهرم پولداره ولي🤦🏻‍♀️

836 بازدید | 15 پست

اهن الات داره وضعش توپه ولي اصلا خرج نميكنه

يه لباس خوب واسه خودش نميخره كلا ٣ دست لباس زمستوني داره نه اهل ادكلن خريدنه گرونه نه اهل تيپ زدن دارمم ديوانه ميشمم بخدا 

فقط زمين ميخره😭😭😭دلم ميخواد بخودش برسه تيپ بزنن

ه ولي اكثرا شلختست به منم ميگه پول جمع كن الكي خرج نكن😭☹️🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم راست میگه دیگهه

ندیدی دلار چقد شده؟؟؟

همه از اینده میترسیم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

پول جمع کنی کجا ببری ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
قشنگم جمع کرده ک ب اینجا رسیده خداروشکر

خب ظاهر هم مهمه دیگه

من خودم بشخصه موقع هایی که شوهرم خوشتیپ و تمیزه،  حالم خوب تره

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

عزیزم راست میگه دیگههندیدی دلار چقد شده؟؟؟همه از اینده میترسیم

اين دلار ٢٠٠ تومنم بشه مشكلي نداره انقدر پول داره ك حد نداره معازش فقط ٢٠ ميليارد باره

بعد يه ارايشگاه درست درمون نميره

يه ادكلن نميخره فقط بزور يه مام داره

كلا ٤ تا تيشرت تابستوني داره با ٢ تا هودي و ١ كاپشن زمستوني دارم ديوانه ميشم بخدا 

تو از مردایی ک ب خودشون میرسن تعریف کن

ناراحت ميشه

الان چند وقته ميگم ماشينتو عوض كن نميكنه

سانتافه قديمي داره يعني روكش صندلي ماشين ديگه پاره شده اين پولا براش پولي نيست ولي ماشين و هم عوض نميكنه

برادرشوهرم پيشش كار ميكنه صاحب اونجا شوهرمه برادر شوهرم ماشينش جديد ترو تميز تره برادرشوهرم حسابي خرج ميكنه اين نميدونم چرا اينجوريه

تو براش بخر تو خوب خرج کن

والا به منم خيلي پول نميده

برادرشوهرم پيشش كار ميكنه صاحب مغازه شوهرمه

فك كن  برادرشوهرم و زنش سالي ٣ بار ميرن خارج از كشور مسافرت اون سري دوبي بعدش تركيه بعدش مالديو 

اين منو هيچ جاا نميبره انقدر خسيسه 

خیلی شرایط بدیه برات ،امیدوارم سرش به سنگ بخوره و بفهمه از زندگی باید لذت برد،مادرشوهر من خانم جمع کنی بود برای هر چیزی سیاست پس انداز داشت ولی تو سن ۵۳ سالگی درحالی که هنوز کارای نکرده زیادی داشت فوت کرد،الان ورثه عشق وحال میکنن با پولاش،پولایی که من شاهد بودم چطور جمع میکرد،الان هیچ کدوم حاضر نیست یه هزار تومنی در راهش صدقه بده ،حتی هزار تومن باور کن