2777
2789

دقیقا روز اولی که اینجا عضو شدم خیلی دلم شکسته بود و ناامید بودم در حدی که همش فکر خودکشی تو سرم بود

خاستگاری و ازدواجم بهم خورد و همش فکر میکردم دیگه کلا آیندم سوخته و دیگه هیچکسو مثل اون نمیتونم پیدا کنم تا رسید یه سال پیش که خدا معجزشو بهم نشون داد یکیو گذاشت سرراهم که الان هرکاری میکنه واسه حال خوبم

هیچوقت فکرشو نمیکردم بازم بشه حالم خوب بشه چون خیلی حس بدی داشتم کارم همش شده بود گریه 

و فکر به خودکشی ولی وقتی خدا یکیو گذاشت سر راهم فهمیدم گ اون اتفاق باید میفتاده تا یکم به خودم بیام و بد و خوبو تشخیص بدم

اون طرف چون بهش وابسته بودم حتی اگه بدی هم میکرد هیچی نمیگفتم و حالم کنارش خوب نبود ولی میگفتم بره دیگه آینده ای ندارم ولی الان میگم خدایا مرسی که نزاشتی آینده من با اون رقم بخوره الان دارم میفهمم خوشبختی چیه حال خوب چیه 

واسم دعا کنید اینسری خاستگاریم خوب پیش بره🥲❤️‍🩹

داستان خاستگاری قبلیم اولین تاپیکمه که اینجا ثبت کردم

♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکهای قبلیتو چن تاشونو خوندم.خداروشکرررر براحال خوب امروزتتتت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

چقدر خوب خیلی خوشحال شدم انشالا که همیشه خوشبخت بشی دعا کن یه روز منم بیام بگم معجزه ها شده

انشالله که زودی خودت تاپیک بزنی از بزرگترین معجزه زندگیت خبر بدی♥️

♥️

نمیدونم چیا از سر گذروندی تا برسی به این نقطه اما برات خوشحالم که کسی رو پیدا کردی که باهاش حالت خوب ...

فکر کن از وسط جهنم خدا یهو منو برداشت گذاشت وسط بهشت🥲♥️

♥️

عزیییزم😍 شما همونی نبودی که گفتی از یه فروشنده خوشت اومده بود و خودت پیشنهاد دادی؟ یا من اشتباه میکنم 

واسه خوشبختیتون و خوب پیش رفتن خواستگاریتون ایةالکرسی میخونم عزیزم 

بی ادبی نباشه اگه اون کاربری که گفتم خودتی میشه بگی چجوری دل طرفو بردی؟😁 من بعد یه رابطه چندساله همه چیو تموم کردم دلمو زد با کاراش و بی عرضگیاش درواقع منم یه حس بیخود داشتم فک میکردم عشقه، خداروشکر که خدا راهو نشونم داد، ولی حالا از یه اقا پسری خوشم اومده ولی اصلا روم نمیشه باهاش همکلام بشم ایدی و پیج و شمارشو ندارم ولی پرس جو کنم میتونم گیر بیارم ولی روم نمیشه😂 چی بگم اخه شما اولین چت چی گفتی 

من نمیدونم حسم دقیقا چیه فقط میخام شرایط اشنایی پیش بیاد ببینم بدرد هم میخوریم یا ن

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

عزیییزم😍 شما همونی نبودی که گفتی از یه فروشنده خوشت اومده بود و خودت پیشنهاد دادی؟ یا من اشتباه میک ...

اره خودشم🙈🙊

هیچی آیدی اینستاشو پیدا کردم ی مدت عکساشو میدیدم بعدش  شب شانسی ایدیشو زوم تلگرام دیدم یکیه اول بهش پیام دادم ب عنوان خریدار پیام دادم بعدش هی میگفت شمارمو از کجا آوردی من ب مشتری شماره نمیدم بعدش دیگه دلمو زدم ب دریا بهش گفتم ازت خوشم اومده و فلانیم ک بعضی وقتا میدیدیم بعدش گفت اها و من قصد ازدواج ندارم و شاید بشه دوستی یهو بعد دو هفته ک باهم دوست شدیم گفت صحبت کنیم بیام خاستگاری البته ی سال گذشته و داریم کارامونو میکنیم بعد عید بیاد خاستگاری تازه بعد ی مدت فهمیدم اونم منو می‌دیده و از من خوشش میومده ولی نمیتونسته بیاد جلو😂

♥️