2777
2789

دوستان قندم کتابخونای عزیز 

به من یه کتاب تو سبک خوش بیانی شیرین زبانی ، آداب معاشرت و اجتماعی ، چطور دوست پیدا کنیم ، ارتباطات ، ساخت شخصیت قدرتمند، چطور یه خانم محترم و باشخصیت باشیم ، در مورد چه چیزایی حرف بزنیم یا نزنیم و اینجور چیزا معرفی کنین 

راستی پادکست هم بود بازم بگین

با جان و دل پیام هاتونو میخونم و جواب میدم 🤍🌱

معرفی می کنید استفاده کنیم.‌من از کست باکس استفاده میکنم فعلا. خیلی خوبه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کست باکس کدوم کانال در مورد این موضوعاتی که گفتم صحبت می‌کنه ؟ میشه معرفی کنی بهم

بله داره فکر کنم. چون خودمم یک ماهی هست نصب کردم اونقدر کسترده است. کتاب نیمه تاریک وجود جذبم کرد تمرینهاشو انجام میدم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

چرا کم میاید؟ قبلا چقدر راهنمایی میکردی دوستانو برای پوست و مو یادمه

@ایلدا04   دوستمون رو ببر در باشگاه کتابتون. لینک نتونستم بدم خطا میداد

آخ یادته منو :)🤍

بله یادمه پوست خودتونم عااالی بود. و اطلاعات حقیقتا کم نظیری و علمی میدادین

بخوای مستقیما با این موضوع کتاب پیدا کنی کتابهاییو پیدا میکنی که خیلی توش اغراق شده و صرفا فقط یک روز یا نهایتا یک هفته یادت میمونه حتی تو ناخوداگاهتم ثبت نمیشه که بخوای ازشون استفاده بکنی

کتابهایه معروفی که نقش. اصلیش یک زن هست رو بخون که تاثیرش بیشتره

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!

بخوای مستقیما با این موضوع کتاب پیدا کنی کتابهاییو پیدا میکنی که خیلی توش اغراق شده و صرفا فقط یک رو ...

چه ایده جالب و جذابی !

مثل خوندن رمان با نقش اصلی یه زن کاریزماتیک 

چرا به فکر خودم نرسید ؟ واقعا مغز پردازشگری خوبی دارین!!

میتونین چند تا کتاب پادکست یا رمان با نقش اصلی یه زن باشخصیت و محترم بهم معرفی کنید؟

چه ایده جالب و جذابی !مثل خوندن رمان با نقش اصلی یه زن کاریزماتیک چرا به فکر خودم نرسید ؟ واقعا مغز ...

غرور و تعصب

ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد

دنیای سوفی

کوری

ملت عشق

سووشون

چشمهایش

بابالنگ دراز

کتابخانه نیمه شب

معجزه

پرواز اسب سفید بالدار

بوی درختان کاج

فعلا اینهارو یادم میاد

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!

@ایلدا04 دوستمون رو ببر در باشگاه کتابتون. لینک نتونستم بدم خطا میداد

سلام عزیزم چشم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

سلام دوست عزیز ببخشید اینجا میپرسم،،خواهرم ضد لک و روشن کننده راکوتن میخواد بخره داشتم براش تحقیق میکردم چون استفاده نکردم نظرات راجبش مثبته میخواستم بدونم خاصیت شفافو روشن کنندگی و ضد لکی خوبی داره واقعا،چون تو ی تاپیکی دیدم راجبش حرف زدین