2777
2789
عنوان

دوران نامزدی شما چه جور بود

266 بازدید | 49 پست

خانوما الان نزدیک ۵_۶ ماهه نامزدی کردم نامزدم اصلا برام هیچی نگرفته ن هدیه ای نه سوپرایز هیچی حتی بیرونم نرفتیم دوتایی بگردیم فقط در حد ۴_۵ بار اونم برا خرید 

بنظرتون چرا شما هم نامزدتون اینجوری بود

دلم میخواد حتی یه دونه شاخه گلم که شده یا حتی یه هدیه هرچند کوچیک بهم بده ولی اصلا انگار ن انگار

خسیس هم نیستا نمیدونم چرا به من رسیده اینجوری شده 

چندبار بهش غیر مستقیم گفتم حس میکنم خودش میزنه به نفهمی 🤦🏻‍♀️

منظورم حتما اون هدیه و.. نیست این توجه که باید باشه اون شور و اشتیاق نداره نسبت به من انگا یه جوریه

والا الان که من نامردی کردم با زمانی که خونه بابام بودم مجرد اصلا هیچ فرقی نمیکنه پس کو اون دوران خوشی که میگن اگه خوبش الانه بقیش جه جوره🥲

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

حتی تولدمم خودم یاد آوردی کردم بهش که اونم هیچ کاری نکرد فقط یه کیکی گرفت دوتای همین

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۲ روز نامزد بودیم انقد خوش گذشت که حد نداشت 

شوهرم خیلی دست و دلبازه از اول خوب خرج میکرد 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خواهش میکنم باهاش حرف بزن 

مستقیم 

توی چشمای نگاه کن و بهش بگو دقیقا 

با دعوا نه ها 

باید یاد بگیرین حرف بزنید 

الان حرفتو نگی ، برای بعد زندگیت میخوای چیکار کنی 

بگو توقعاتو 

حرفاشو بشنو

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
حتی تولدمم خودم یاد آوردی کردم بهش که اونم هیچ کاری نکرد فقط یه کیکی گرفت دوتای همین

شوهر منم یه جورایی همینه الان بهتر شده ولی اهل کادو دادن زیاد نیست 

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

۲۲ روز نامزد بودیم انقد خوش گذشت که حد نداشت شوهرم خیلی دست و دلبازه از اول خوب خرج میکرد

خوشبحالتون ایشالله که هميشه همینجوری باشه

خوشبحالتون ایشالله که هميشه همینجوری باشه

البته ۳ ماه هم عقد بودیم 

ما به قبل عقد میگیم نامزدی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خواهش میکنم باهاش حرف بزن مستقیم توی چشمای نگاه کن و بهش بگو دقیقا با دعوا نه ها باید یاد بگیرین حرف ...

بخدا میگم دیگه چه جوری بگم بهش میگم که حتی تولدم خودم یادش انداختم انقدر بی تفاوت حتی یادشم نبود بعدشم که فهمید کار خاصی نکرد 🥲💔

نامزدی که ما نداشتیم عقد کردیم سه سال عقد بودیم بهترین سال های عمرمتو خودت ی چند بار براش گل و کادو ...

انقدر اعصابم ریخته به هم بخاطر همی کاراش دلمم نمیخواد حتی یه پیامک عاشقانه هم براش بفرستم

نامزدی خیلی خوب بود

عقد نه چون همسرم خونه ما راحت نبود

من خونه مادر همسرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بخدا میگم دیگه چه جوری بگم بهش میگم که حتی تولدم خودم یادش انداختم انقدر بی تفاوت حتی یادشم نبود بعد ...

بهش مستقیم بگو که هدیه باید بده به عنوان یه مرد 

ک بفهمی که براش مهمی 

اینجوری بگو 

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀