2777
2789

یه روز میرسه که من نیستم و مردم همه دلشون برای من تنگ میشه 

اونایی که هیچ وقت با قیافم حال نکردن وقتی قلبمو نخاستن وقتی خدا منو با قلب پاک و مهربونم بخدا بسمه مهم خداست اون دنیا فقط خوبی رو جواب میدیم قیافه یه درصدم ارزش ندارد من فقط خدا رو میبینم خدا خدا خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خوای دلیلش بگو

گفتم کسی منو دوست نداره اگه خوشگل بودم دوسم میداشتن 

ولی خب نیستم چشمای ریز اصلا جذابیتی ندارم همه دنبال دختر چشم رنگی و سفید و بورن 

من اصلا هیچ نقطه جذابیتی ندارم

چکار کنم چشامو در بیارم چشمای ریز لب کوچک صورت لاغر

چشماتو بلد باش بدون چه مدل خط چشمی بکشی که درشت کنه یا اکستنشن مژه انجام بدی حالت چشماتو درشت تر میکنه

لبات کوچیکه برو تزریق فیلر کن به صورت نچرال نه از اونایی که مثل اردک لبات جلو بیاد 

صورتت لاغره پودرهای پرکننده اصل برای چاقی صورت بگیر بخور یا اینکه موقع ارایش سبک رژگونه زدن و کانتور زدن رو چطوری بزن که صورتت رو پر کنه

ابرو نافرمه برو فیبروز یا میکرو کن

موهات کم حجم دیده میشه برو ارایشگاه بگو مدلی بزنه که پر دیده شه

صورتت روشن و شفاف نیست یه مدت روتین پوستی داشته باش

و....

الان برای هرچیزی راه حل هست

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

آخه وقتی از خودم خوشگلی ندارم فایده نداره

مگه چنددرصد خوشگلا ذاتی خوشگلن هرکی یه عیب و ایرادی داشته و رفع کرده

بعدشم شما فقط به پوستت برسی یکم صورتت رو پر کنی و یه مدل مویی بزنی که به فرم صورتت بیاد زمین تااسمون تغییر میکنی میگی نه امتحان کن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A