2777
2789
عنوان

حال خوش

120 بازدید | 25 پست

بعد مدت ها بهتره بگم بعد سال ها امروز احساس میکنم حال دلم بهتر شده 

دیدین بعضی چیزا قسمته ؟

ما مرداد میخاستیم بریم کربلا قسمت نشد البته برنامه ریزی شده نبود از محل کار همسرم گفتن تا اخر هفته اعزامید و من پاسپورت نداشتم همشم میگفتم کاش زمستون میرفتیم وقتی ک احتمالا بارندگی باشه ک تو بارون بین الحرمین و ببینم دستمونم خالی بود میخاستم طلا بفروشم  

حالا سوم شعبان میلاد امام حسین مژده دادن ک احتمالا اعزام بشید امروز خبرش قطعی شد نیمه شعبان خدا بخاد انشالله بین الحرمینیم در حالی ک تو حساب دونفرمون دویست تومنم نبود طلایی هم برام نمونده بود بفروشم از کسیم نمیشد قرض گرفت خدا رسوند و از محل کارهمسر  ده تومنم کارت هدیه تعلق گرفت  

خدا وقتی بخاد بچینه قشنگ میچینه همه چی و 

ته دلم غم داره مامانم ارزوی کربلا ب دلش موند مامان بزرگم داییم خالم پدر بزرگم ارزو ب دل رفتن 

اون وقت من بدون برنامه و اینجوری یهویی رفتنی شدم 

نمیدونم چرا بغض کردم مخصوصا سر این جملت ک خدا بخواد بچینه قشنگ میچینه چون خودم حس کردم این جمله رو❤️ ...

درست زمانی که پولی نداشتیم طلاهام همه رفته بود خودم وضع روحیم داغون زندگی یکنواخت با افکار غمگین ی جور عجیبی قصه رو چید 

امیدوارم هیشکی تو دلش غم نباشه حداقل اینقد نباشه ک ب زندگی بی حس باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان چقد قشنگ چیده برات همه چی رو😍😍😍بهترین خاطره ها برات رقم بخوره تو این سفر🤩🤩التماس دعا🙏🩷 ...

قشنگترش اینه این سفر اولین سفره زندگی مشترکمون عه و خدا خاست اینجوری پیش بره

عزیزم التماس دعا اول برای امام زمانمون(عج) 

بعد اگر یادت موند برای پدر مادر من و امرزششون دعا کنی بعدم برا بچه هام ممنون 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

چقدر قشنگ اسی دعا کن برام مشکل منم حل بشه فرصتم داره تموم میشه برام دعا کنید بدهی رو بدم دارم از نگرانی میمیرم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

عزیزم التماس دعا اول برای امام زمانمون(عج) بعد اگر یادت موند برای پدر مادر من و امرزششون دعا کنی بعد ...

چشم عزیزم  

شات گرفتم از پیامت یادم نره🤍🩷

چقدر قشنگ اسی دعا کن برام مشکل منم حل بشه فرصتم داره تموم میشه برام دعا کنید بدهی رو بدم دارم از نگر ...

انشالله مشکلت حل میشه عزیزم 

شات گرفتم از پیامت تو حرم یادم بمونه🤍🩷