هی منو نشون بچههاشون میدن و میگن : بابا درستو بخون و بعد سر شغلت بمون که مث عمو نشی!😂
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیججی نشدم !😁 نتیجه میگیریم درستونو بخونید مث من بیسوات نشید!😁
(شوخی میکنم این دوستمون شاد شه و بره درسشو بخونه !☺️ نمیشه به بقیه تیکه بندازم که! به خودم میگم که کسی دلخور نشه☺️)
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
ببخشید فضولی نباشه ها 🙏 چی میخونید؟ خب این حس و حال شما قطعا یه دلیلی داره! مثلا از رشتهتون راضی نیستین؟ از شهری که دانشگاهتون اونجاس راضی نیستین؟ از خوابگاه راضی نیستین ؟ حتی وجود چند تا دوست خوب میتونه انگیزه بده به آدم ، نکنه دوست خوبی ندارین!☺️ البته بازم ببخشید 🙏
ببخشید فضولی نباشه ها 🙏 چی میخونید؟ خب این حس و حال شما قطعا یه دلیلی داره! مثلا از رشتهتون راضی ...
خاهش میکنم
راستش همه اینایی که گفتین باهم هستش از همش متنفرم و منو اذیت میکنه ولی وقتایی هم که میخوام برگردم چون ی شهر خیلی دورم حس بدی هست باز قراره یه تایم زیاد خانوادتو نبینی....
چه مثِ نازم🦩 ( https://t.me/NoronChat_bot?start=sec-hicfcjbeja )باهام حرف بزن
عمو حالا مگه بی سوادی چشه؟ مهم اینه انسان باشیم از اونطرفم ارامش داشته باشیم حالا پولم داشته باشیم ک ...
اتفاقا بدترین درد این مملکت بیسوادیه! یه سری دکتر و مهندس بیسواد همه چی رو خراب کردن ! وگرنه بعضی از جاها رو حتی یه کلاس پنجم باسواد بهتر میچرخونه !☺️
افسوس! نمیشه صحبت کرد !☺️
خاهش میکنم راستش همه اینایی که گفتین باهم هستش از همش متنفرم و منو اذیت میکنه ولی وقتایی هم که میخوا ...
درک میکنم ، اما به این فکر کنید که بعد از این همه سختی و دوری و زحمت ، وقتی مدرکتونو بگیرید مامان و بابای شما چقدر خوشحال میشن! اگه بگم به اندازهی چندسال جوون میشن شاید بخندی😂 اما منظورم اینه چنان روحیهشون بالا میره و خوشحال میشن که زحماتشون ثمر داده ! بخاطر اونها یه مدت بگو بیخیال ! حالا اگه فردا با یکی ازدواج کردین اونسر ایران میخوای چیکار کنی؟😂