2777
2789

سلام ...من از کاربرای قدیمم اما دیگه نتونستم با اون کاربری بیام

قبلا هم گفتم شوهرم چندسال پیش ازدواج کرده بود ی بچه داشت خانوادش بین خودشو زنش فاصله انداختن وگفتن زنه خیانت کرد...چندسال اومدن خواستگاری من ورفتن تا من جواب مثبت دادم...اما الان فهمیدم اون زنه واقعا موردی نداشته چون تمام بلاهایی که سر اون اوردن سر من و۳تای دیگه جاری هام اوردن وهممونو یکی یک دور دادگاه فرستادن

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

اه خدا این خانواده های عهد قجری رو لعنت کنه چی میخوان از جون ماها انگار دخترای مردم رو جای خون بها و دیه آوردن انقد ظلم میکنن ..

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه  خانواده شوهرم بخاطر اینکه منو فراری بدن باتوجه به اینکه کلی آبروریزی کردن وخانواده دختره چند بار در حیاطشونو آتیش زدن بخاطر تهمت ناموسی به دخترشون اما الان رفتن با زنه آشتی کردن وواسه من پیغام فرستادن بساطتتو جمع کن میخاد عروسمون برگرده

بگو تا من برم بیام بخونم 

میشه لایک کنین پستم رو تا پیداش کنم خانوما مرسی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

شوهرم که بخاطر من ۶ساله باهاشون قطع ارتباطه چون گفتن تا طلاقش ندی توی خونه ماراهی نداری...الان شوهرم یکبار طلاق گرفته دوتا از پسراشم طلاق گرفته ان فقط مونده یکی پسرش ودوتا دختراش

نه هنوزه نمیدونم چیکار کنم بچشو بزرگ کردم اللن زنه به حمایت از خانواده شوهرم برامون شاخ وشونه کشیده‌..خدا مرگش بده یادش رفته تا منکرات هم بردنش