2777
2789
عنوان

کسی تجربه لاپاراسکوپی تخمدان داشته⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 63 پست
ای وای اسهال چرا؟شاید به خاطر داروی بیهوشی بوده ؟؟اره منم میرم خصوصی عمل میکنم

نه قبل عمل بمن دارو داده بودن ک اسهال شم  روده هام خالی باشه،،،وای بعد عمل هم یبوست شدم وای درکل عمل منو اذیت نکرد اون اسهال و یبوست بعدش و درد شانه و کمرم بخاطر عوارض عمل

ان شالله بسلامتی مشکلت حل بشه دوست خوبم🤗

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا نکنه عزیزماره میدونم دکتر سونو هم گف حتما برو عمل کن شوخی نگیرشتقصیر تو نیس من ادم استرسی و وسوا ...

نه عزیزم دکتر بهم گفت با همون یه دونه هم میتونی بچه دار شی خبری نیست خدانکنه به اونجا برسی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
من لاپاراسکوپی تخمدان پیش دکتر بنفشه تاج بخش انجام دادم نتیجه خوبی هم گرفتم. دکتر بسیار خوش برخورد و ...

خداروشکر عزیزم

کدوم شهر؟

مجردین؟کیستتون درموئید بود؟

خدایا بینهایت شکرت💚💚

کجای کاری موقع بیهوشی وصل میکنن چیزی متوجه نمیشی نترس

پنجشنبه عمل کردم

فقط طرف راست شکمم درد میکنه بیشتر

و اینکه پ.ر.ی..ود هم شدم دیروز

ببین اصن خاب راحت ندارم

کی خوبه خوب میشم ینی؟☹☹

خدایا بینهایت شکرت💚💚

عزیزم شما اکثرا چی میخوردی؟من سوپ و ابمیوه و اب زیاد میخورمبعد چن روز حموم رفتی؟انقد از حموم وحشت دا ...

متأسفانه باید بعد ۴۸ ساعت ، حموم رفت

و اتفاقا با شامپو بچه دوره بخیه ها رو تمیز کرد و شست