2777
2789

دوستان بیاید از اتفاق های ترسناکی که براتون اتفاق افتاده تجربه کردید یا کسی بهتون گفته و شنیدین بگید 

اینجا همه زیر پتو خونه مادربزرگ جمع شدیم تا بترسیم 👹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون

میشه منم بیام

حستون رو خریدارم

واقعااااااااا الان نیاز دارم

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
اره، من خودم هم دیدم هم داستان زیاد دارم شما هم اگر دارید بگید تا محفل گرم شه😈

واقعا ترسناکه خودمم باردارم جرات ندارم 

همین چند وقت پیش تو خواب حس کردم دارم میمیرم 

سر پسرمم بعد زایمان اذیت شدم 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

خوشبحالتونمیشه منم بیامحستون رو خریدارمواقعااااااااا الان نیاز دارم

بیا بیا اینجا نفری یه پتو برا همه هست  تشکاتونم پهن کردم فقط تعریف کنید تا محفل گرم شه 

آروم بگید بقیه بیدار نشن 🤫