2777
2789
عنوان

متهلای عزیزم ی لحظه بیاین

375 بازدید | 42 پست

میخواستم ب پرسم چند نفر تز شما ها با جاری یا خواهر شوهر یا مادر شوهر  بحث میکنید و اذیتتون میکنن

حقیقتا من واقعا دختر خوبیم اما میترسم ک هیچی نگم الکی ب کن گیر بدن 🥲😅 ازدواج با پسری ک تک فرزنده خیلی بده؟؟

یا پسری ک ی داداش کوچیک تر هم داره اما مادرش ب ابن بیشتر علاقه داره؟

بحث نمیکنم ولی خب در ظاهر خوبیم و در باطن کارد و پنیر مقصرم خودش چون یکم باهاش خوب شم دخالتاش و اویزون بازیش که همش در اختیارش باشیم شروع میشه مجبورم فاصلرو حفظ کنم شوهر من یه داداش کوچیکتر داره که مهاجرت کرده مادر شوهرم به شدت به برادر شوهرم وابستس ولی جدیدا واسه اینکه شوهر من بکشه سمت خودش کارایی می‌کنه که بعضی وقتا شاخ در میارم بخاطر همینا ماهی یه بار میریم خونشون چون نمیخوام دوباره بحث و درگیری با شوهرم داشته باشیم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هممون بحث و دعوا میکنیم هرکی بگه نمیکنم دروغ میگه

شدت دعواها فقط فرق میکنه

پسر تک فرزند خیلی خوبه ن جاری رو مخ داری نه خواهر شوهر

خودتیو خودت 

از نظر من خانوادش یه شهر دیگ باشن ک خیلییییی بهتر

دوری دوستی

بحث نمیکنم ولی خب در ظاهر خوبیم و در باطن کارد و پنیر مقصرم خودش چون یکم باهاش خوب شم دخالتاش و اویز ...

اره  اگه بحث زیاد میکنید نرید بهتره ، اعصاب همه تون داغون میشه ، بی احترامی هم نمیشه 🧡🧡✨

منم همین طور ، کراشم ، داداشش با مادره ب علت طلاقش قهره اینا خیلی بهم وابسته شدن ، تازگی هاهم فهمیدم بخاطر احترامم ب مادرش از من خوشش اومده😂😅👌🏼

یه مدتیه همشونوبه یه ورم گرفتم فقط خداکمکم کنه کلثوم اکبری نشم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

مطمئنی ؟ چون خواهر نداره و شما جاری ندارید؟😅🧡(شوخی)🧡

ما خیلی باهم بحث نمی‌کنیم 

خواهرشوهرام سنشون زیاده 

مادرشوهرمم همینطور خودشون خداروشکر حوصله بحث ندارن جاریمم خداروشکر دنبال بحث نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
رابطه مون خوبه ،صمیمی و محترمانهسلامت رابطه مشترک قطعا به شخصیت دو طرف بستگی داره نه فقط شخصیت فرد م ...

دقیقا 

منم میترسم هیوی نگم اونا الکی اذیتم کنن 😅

آخه الان خوبن ها بعد ازدواج میترسم عوض بشن کلا 

ولی آره واقعا قبول دارم عزیزم ، احترام. متقابله

ازدواج با تک فرزند سخته چون دردونه هستازدواج با پسر بزرگ باز چون ازش توقع دارن هم یه جور سخت میشهازد ...

قوربون تحلیلت😂😅🧡👌🏼 ولی جدا از شوخی واقعا گل گفنی ها🧡🧡✨