2777
2789
عنوان

همش با تلفن حرف میزنه

163 بازدید | 16 پست

خسته شدم شوهرم همش با موبایل حرف میزنه با دوستاش خانوادش

کار هر روزو هر شبشه غر الکی نمیزنم یکسره حرف حرف یک ساعت ۲ ساعت یوقتا سه ساعت 

یجوری شده اصلا نمیتونم تحمل کنم میام تو اتاق میشینم براش مهم نیست اونم به صحبتاش میرسه 

بحث خیانت... هم اصلا نیست رو بلندگو صحبت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم صحبت کن

همین الان با دوستش نیم ساعت حرف زد قطع کرد دوباره با خواهرش تماس گرفت همچنان بل اون داره میحرفه.  من اخه اهل رفیق بازی و... نیستم 

😂😂یه ماهیتابه ای چیزی بردار بزن تو صورتش حالش جا بیاد منم بدم میاد یکی اینقد با تلفن حرف بزنه

همش میگه کار دارم صحبتای بیخود میکنن میگه کار دارم اخه این شد جواب تا یک دو شب بخدا هر شب همین بساطه

نمیدونم بخدا چرا اینجوریه کل زندگیش موبایل به ظاهر باهاش زندگی میکنم ولی روزی یک ربع هم باهم حرف نمی ...

بنظرم رودر رو و صادقانه بگو بهش چون ادم وقتی ازدواج میکنه وقت گذروندش بیشتر با شوهر یا حالا بچه ها باید بیشتر از خانواده ی خودش باشه

بنظرم رودر رو و صادقانه بگو بهش چون ادم وقتی ازدواج میکنه وقت گذروندش بیشتر با شوهر یا حالا بچه ها ب ...

من مشکلی ندارم با خانوادش صحبت کنه ولی دیگه دوستاش هر کدوم یکی دو ساعت سه ساعت اونم پشت هم اینجوری نیست شبی یک ساعت حرف بزنه تموم شه . هر شب و یکی یکی پشت هم 

بنظرم رودر رو و صادقانه بگو بهش چون ادم وقتی ازدواج میکنه وقت گذروندش بیشتر با شوهر یا حالا بچه ها ب ...

چند بار ناراحت شدم بهش گفتم خمش بل تلفن حرف میزنی حتی میام تو اتاق میدونه از چی ناراحتم توجهی نداره مابین تماساشم همش تو اینستاست

چند بار ناراحت شدم بهش گفتم خمش بل تلفن حرف میزنی حتی میام تو اتاق میدونه از چی ناراحتم توجهی نداره ...

خب پس یکارایی کن توجش بهت جلب شه الان دو طرفتون توجتون نسبت به این حرف نزدن و توجه نکردنتون به همیدیگه کم باشه هی رابطه سرد و سردتر میشه تویه حرکتی بزن که ایشالله راضی باشین جفتتون

خب پس یکارایی کن توجش بهت جلب شه الان دو طرفتون توجتون نسبت به این حرف نزدن و توجه نکردنتون به همیدی ...

مثلا چیکار کنم خب 

میوه و چای و... میبرم بشینیم باهم شروع میکنه حرف زدن منم اعصابم بهم میریزه لیوانو برمیدارم میام تو اتاق

خب پس یکارایی کن توجش بهت جلب شه الان دو طرفتون توجتون نسبت به این حرف نزدن و توجه نکردنتون به همیدی ...

الان تو اتاقم نشستم به حال خودم گریه میکنم اونم همچنان داره صحبت میکنه

مثلا چیکار کنم خب میوه و چای و... میبرم بشینیم باهم شروع میکنه حرف زدن منم اعصابم بهم میریزه لیوانو ...

یکم صبوری کن یکم خانومی کن 

به خودت از لحاظ لباس و ظاهر برس ، باهاش مهربون تر شو دیگه خودت بهتر میدونی دیگه قبول دارم خیلی سخته ولی خب جواب میده