2777
2789
عنوان

به نظرتون جدا شم یا نه اولین رابطمه

151 بازدید | 10 پست

سلام واقعا به راهنمایی کوچیک نیاز دارم من با یک نفر وارد رابطه شدم و اولین رابطم هم هست چند ماهی از آشناییمون می گذره نمی‌دونم واقعا دوسش دارم یا چون اولین رابطمه به هر حال این که الان برام آدم خاصیه عوض نمیشه تو پرانتز بگم ما هنوز رابطه جنسی نداشتیم یعنی من راحت نبودم ولی به هر حال یک سری تجربیات اولم با این شخص رقم خورد ایشون چهار سال ازم بزرگتره و یه علتی که دو دلم که ازش جدا شم یا نه اینه که اگر جدا شم هر روز تو دانشگاه می بینمش یا تو کتابخونه و در کل اینجوری نیست که راحت شم کلا و این برام آزار دهنده هست و اما علت جدایی این آقا شخصیت خاصی داره کلا گاهی برای مدت طولانی تو خودش می‌ره و با همه سرده و بی محلی می کنه و از خودش میرونه مشکلات ذهنی زیادی داره یعنی و من اینو درک می کنم ولی واقعا طاقتم تموم شده مگه من چقدر پوستم کلفته اونم تو اولین رابطه . هر موقع حالش خوبه خوبه هر موقع نه یعنی می‌خوام بگم خیلی صفر و صدیه و کاملا این حسو دارم که من بیشتر دوسش دارم تا اون . در کل چیز ساده و بزرگیه مشکلم سردی بیش از حد این آدم داره دلمردم می کنه و یک سری مشکلات دیگه به نظرتون چیکار کنم

چرا اولین تجربه تو با یه غریبه انجام دادی نگه دار برای همسر آینده ات ...

پرونده این آدمم ببند از این برات شوهر در نمیاد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخخخ من خودم از اینایی ام که یهویی سرد میشمامسال همه ازم فراری شدن تو رفیقام

حالا سرد شدن بماند من اصلا باهاش احساس راحتی هم نمی کنم ازش می ترسم یه جورایی 

چون خیلی کتاب خونده دیدی آدمایی که خیلی آگاهی دارن چقدر گوشه گیر و سردن اینم همین بعد حررف هم زیاد ن ...

دیوونس ، روانیه ، کات کن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد