2777
2789

بله برای افراد معتاد هست و این قرص بشدت اعتیاد اوره و ترکش خیلی سخته. من بخاطر همین موضوع دارم از همسرم طلاق میگیرم تازه طرف من آدم خوبی هست  . متادون  رو خواب و کم انرژی بودنش اثر گذاشته و میل جنسی. خیلی تلاش کردم ترک کنه موفق نشدم . داریم جدا میشیم خودشم خیلی شرمندس 

بله برای افراد معتاد هست و این قرص بشدت اعتیاد اوره و ترکش خیلی سخته. من بخاطر همین موضوع دارم از هم ...

ای وای واقعا برامعتاداهست ؟اخه منم دوبار ازوسایلای همسرم پیداکردم کلی هم دعواوبحث کردیم سرش ازپرسیدم گفت قبل رابطه جنسی استفاده میکنه چون یه جور تاخیری هست ومنم باورم شد ولی گف دیگ استفاده نمیکنم ..یعنی دروغ گفته بهم ؟

عزیزم میشه لطفا درخواست دوستی روقبول کنی سوال داشتم میخام شخصی بپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله برای افراد معتاد هست و این قرص بشدت اعتیاد اوره و ترکش خیلی سخته. من بخاطر همین موضوع دارم از هم ...

ای وای یعنی فقط کسای ک معتادن ازاین قرص مصرف میکنن ؟منم دوباراز وسایلای همسرم پیداکردم تحقیق کردم فهمیدم متادونه ازش پرسیدم کلی بحث کردیم اخر گفت ک قبل رابطه جنسی استفاده میکنه منم باورکردم ..ولی یکبارهم من پریودبودم دیدم ازین قرص خورده بازشک کردم 

شمامیگی روی خواب وکم انرژی بودن همسرت اثرگذاشته یعنی پرانرژی میشه یامثلن کم خوابی هم داشته باشه باخوردن این قرص سرحال میشه ؟؟

عزیزم میشه لطفا درخواست دوستیموقبول کنی نگرانم چن تاسوال دارم شخصی