2777
2789
عنوان

خونریزی بعد سقط چند روز طول میکشه

133 بازدید | 9 پست

سلام کاربری خودم تعلیق شده

من ۲۹دی سقط کردم ۳ روز خونریزی نداشتم بعدش در حد لک بود رفتم سونو واژینال گفت بقایا ۲cc دارم که با عروس پشت پرده و پیاده روی و دوش آب داغ دفع شد الان ۴ روزه مثل پریودی خونریزی دارم با دفع لخته ببخشید ولی خونریزیم خیلی رنگش روشنه

چیکار کنم قطع بشه کلا

کسی تجربه ای داره کمکم کنه لطفا

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....

باید صبر کنی که رحم پاک بشه چیزی نخور که قطع بشه 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید صبر کنی که رحم پاک بشه چیزی نخور که قطع بشه

یعنی بذارم همینجوری خونریزی داشته باشم؟

فقط قرص آهن میخورم که حالم بد نشه این خوبه یا اونم نخورم؟

من از وقتی لکه بینی سقطم شروع شد تا وقتی که بتام اومد زیر ۱۰ تا ۴۰ روز لکه بینی داشتم.البته بدون دار ...

وای یعنی تا ۴۰ روز احتمال داره شرایطم همین باشه

یعنی بذارم همینجوری خونریزی داشته باشم؟فقط قرص آهن میخورم که حالم بد نشه این خوبه یا اونم نخورم؟

خوبه بخور که دچار فقر آهن نشی به خودت برس مغز بخور استراحت استراحت

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

مرسی عزیزم❤️❤️❤️

خواهش میکنم