2777
2789
عنوان

اگه با همسرتون مشکل داشته باشید

109 بازدید | 21 پست

به مادرش میگید باهاش صحبت  کنه شوهرم رفیق باز هست شبا دیر میاد خونه مادرش میدونه ولی میخوام بازم زنگ بزنم بگم بهش فکر نکنه سکوت کردم بزنم یا نه؟؟ 

اینم بگم خانوادش حق رو به من میدن چون میبینن همه چی رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زنگ نمیزنم مشکلات زندگیم رو حتی به خانواده خودمم نمیگم

وقتی سکوت میکنم پر رو شده فکر میکنه هر کاری میتونه کنه به خانوادم قبلا گفتم فایده نداره حرف کسی براش مهم نیست 

بچه نیستم خستم کرده نه درست میشه نه تمومش میکنه یه بچه این وسط داره قربانی یه احمق میشه دارم میسوزم ...

مامانش میخواد چیکار کنه برات حالا؟چرا مشکلات زندگیتو به مادرشوهر میخوای بگی!چه ساده ای

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
وقتی سکوت میکنم پر رو شده فکر میکنه هر کاری میتونه کنه به خانوادم قبلا گفتم فایده نداره حرف کسی براش ...

سکوت نکن ولی خب مشکلاتتون بزار فقط توخونه باشه 

با گفتن پیش خانواده همه چی بدتر میشه که بهتر نمیشه

مامانش میخواد چیکار کنه برات حالا؟چرا مشکلات زندگیتو به مادرشوهر میخوای بگی!چه ساده ای

کاش تو شرایط من نباشی بفهمی چه حالی دارم دیگه به جدایی فکر میکنم میگم شاید مامانش تذکر بده خودشو جمع کنه چه میدونم بخدا دیگه رد دادم