2777
2789
چند قسمتش اومده؟

۳قسمت.من البته از ماهواره میبینم اگه داشته باشید مدام نشون‌میده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از جلوتره اون گریه م گرفته بوداونجا اوج گرفتم

احساساتی هستی پس

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من خیلی دلم واسه شوهرش سوختچقدر قشنگ بازی میکنه

تو سریال خاتون بدم میومد از نقشش

ولی اینجا نقشش رو دوست دارم 

به نظرم این و امین حیایی بازیشون از همه بهتره تو سریال

لاله مرزبان یه جاهایی مصنوعی میشه بازیش بعضی جاهام خیلی خوبه 

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

چه شبکه ای؟ ژانرش چیه؟

همه شبکه ها نشون میدن تی وی ۸که بدون پیام بازرگانیه من از اون میبینم سه قسمتم پشت هم نشون میده

احساساتی هستی پس

قدیما خییییلی با فیلما عاشقانه گریه میکردم

الان جلوی شوهرم خجالت میکشم😅فیلم خیییلی ام ناراحت کننده باشه جلو خودمو میگیرم

الان اینو تنها بودم

برا همین اومدم تاپیک زدم پرسیدم گریه کردنم براش طبیعی بود😅یا دلم از جای دیگه پر بود

کاربر سال ۹۸ هستم
قدیما خییییلی با فیلما عاشقانه گریه میکردمالان جلوی شوهرم خجالت میکشم😅فیلم خیییلی ام ناراحت کننده ب ...

منم همینم یعنی یه جوری اشک میریزم انگار خودم شکست عشقی خوردم 

برای سریال آبان فعلا به مرحله ی خیلی ناراحت شدن نرسیدم ولی  سریال رهایم کن رو یادمه گریم بند نمیومد آبان هم تو همون سبکه و تهیه کننده و نویسندش مجید مولایی هست که برای رهایم کن  و میخواهم زنده بمانم هم بود به خاطر همین فکر کنم آبان آخرش عاشق ثابت میشه چون تو دوتا کار قبلیش هم دو نفر که اولش خیلی عاشق هم بودن بعدا عشقشون تموم شد و دختره عاشق یه نفز دیگه شد 

تو سریال خاتون بدم میومد از نقششولی اینجا نقشش رو دوست دارم به نظرم این و امین حیایی بازیشون از همه ...

موافقم باهات

من از گریم و نقش شهاب حسینی خوشم‌نمیاد زیاد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
موافقم باهاتمن از گریم و نقش شهاب حسینی خوشم‌نمیاد زیاد

گریمش که فاجعس

نقشش هم فعلا جوری نبوده که دوست داشتنی باشه شاید بعدا بهتر بشه اگه گذشتش و علت کاراش معلوم بشه 

منم همینم یعنی یه جوری اشک میریزم انگار خودم شکست عشقی خوردم برای سریال آبان فعلا به مرحله ی خیلی نا ...

چ بددددددد☹️☹️☹️فکر کنم وکیله بیاذ با امیر

من رهایم کن رو خیلی خوب ندیدم ولی میدونم چیشد دادشه مرد فقط یادم نمیاد دختره چیشد؟ 

میخواهم زنده بمانم دوست داشتم ببینم نشد. ولی اونم دیدم ک کاپل اول فیلم از هم جدا شدن

بعد دختره با اون مرده، موند یا بعدا ترکش کرد؟ 

کاربر سال ۹۸ هستم
چ بددددددد☹️☹️☹️فکر کنم وکیله بیاذ با امیرمن رهایم کن رو خیلی خوب ندیدم ولی میدونم چیشد دادشه مرد فق ...

فقط یه چیزی هست که ممکنه مجوز ندن به اینکه زن شوهر دار از شوهرش جدا بشه و عاشق یکی دیگه بشه . تو دو تا کار قبلی زوج اول هنوز ازدواج نکرده بودن و نامزد بودن و جدا شدن اما اینجا بچه هم دارن باید ببینیم میذارن همچین چیزی پخش بشه یا این دفعه سبکش رو تغییر داده 

تو رهایم کن دختره رفت هر دوشون رو ول کرد یه مدت با داداش نامزد اولش تو کلبه بود و رابطه داشت بعد که فهمید باعث مرگ برادرشه ولش کرد 

تو میخواهم زنده بمانم هم دختره تنها موند در آخر اونو من ندیدم فقط تیکه هاشم تو اینستا دیدم انگار نامزد اولش میمیره و شوهرش هم دستگیر میشه 

فقط یه چیزی هست که ممکنه مجوز ندن به اینکه زن شوهر دار از شوهرش جدا بشه و عاشق یکی دیگه بشه . تو دو ...

اره شااااید، البته ک الان دیگ همه چیو مجوز میدن

شاید امیر حساس شه و اول اون پسش بزنه

اهان یادم افتاد مرسی گفتی

اهان ک اینطور☹️

کاربر سال ۹۸ هستم