2777
2789
عنوان

بارداری پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 31 پست
نه ۳۰ روزست ولی نمی‌دونم چرا این سری تخمک گذاری خیلی زود بود شاید تخمک بالغ بوده نمی‌دونم.عجیب بود ا ...

به تخمک نیست به خداست خداست

ی خانم ی روز قبل پریودی رابطه محافظت نشده داشت همون ی بار تو اون ماه

بچه پسر شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۳۰ روزست ولی نمی‌دونم چرا این سری تخمک گذاری خیلی زود بود شاید تخمک بالغ بوده نمی‌دونم.عجیب بود ا ...

😂تخمک گذاریت ۱۵ ام یا ۱۴ امه عزیزم اسپرم سه و نیم روز داخل رحم زنده میمونه اما اسپرم حاوی کروموزوم ایکس 

اسپرمی که کردموزومش وای هست خیلی تند میرسه به دهانه لوله فالوپ و اگه تخمک بهش نرسه تو یه روز از بین میره و بعد اسپرمایی که کروموزوم ایکس دارن میان بالا کم کم و میرسن به لوله و همونجا میمونن منتظر عروس خانم 😂

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

من از خدامه دختر باشه😍

انشالله هرچی که هست سالم و سلامت و پر خیر و برکت باشه دختر چراغ خونه اس 🤩

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

😂تخمک گذاریت ۱۵ ام یا ۱۴ امه عزیزم اسپرم سه و نیم روز داخل رحم زنده میمونه اما اسپرم حاوی کروموزوم ...

عزیزم میدونم زمان تخمک گذاری رو ولی علائمی داشتم هم درد لحظه ای شکم هم ترشحشو دیدم.که میگم عجیب بود

تجربه اطرافیانم ثابت کرده ویار مختلف = جنسیت مشابه با بچه قبلیویار مشابه= جنسیت متضاداخریش عروس دایی ...

ولی من رو دختر و پسرم 360 درجه تفاوت داشتم از هرچیزی ک فکر کنی حتی میوه ها 

دخترم عشق ترشی بود از بو شیرینی بالا میاوردم و مرغ مبخوردم پرتقال دوست داشتم. تا 5 ماه لب ب گوشت نزدم همش تهوع داشتم

رو پسرم عشق شیرینی از بو کباب و مرغ حالم بد میشد عاشق گوشت گوسفندی بودم  از پرتقال بدم میومد سیب دوست داشتم اصلا تهوع نداشتم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

😂تخمک گذاریت ۱۵ ام یا ۱۴ امه عزیزم اسپرم سه و نیم روز داخل رحم زنده میمونه اما اسپرم حاوی کروموزوم ...

ن همیشه همه ک 14 سیکل نیست بستگی ب دوره ماهانه داره 14 تا 16 روز از دوره پریودی کم کنی تاربخ تخمک گذاری میشه 

مثلا من دوره م 26 روزه بود تخمک گذاریم روز 12 سیکلم بود روز 11 اقدام داشتم و پسرم باردار شدم

رو دخترم سیکلم 31 روزه بود روز 17 ازاد شد 

گاهی تخمک گذاری تا روز 24 هم ممکنه باشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ن همیشه همه ک 14 سیکل نیست بستگی ب دوره ماهانه داره 14 تا 16 روز از دوره پریودی کم کنی تاربخ تخمک گذ ...

من معمولا ۳۰ یا ۲۹ یا ۳۸ روزست ولی این سری اصلا خیلی زود شد عجیب بود

ن همیشه همه ک 14 سیکل نیست بستگی ب دوره ماهانه داره 14 تا 16 روز از دوره پریودی کم کنی تاربخ تخمک گذ ...

حالت نرمال رو من در نظر گرفتم وگرنه من تغییرات هورمونی میزان استرس و دمای بدن رو در نظر نگرفتم عزیزم این رو دیگه هر کسی خودش میدونه