2821
2789

ترو خدا برام دعا کن این ماه حامله باشم ترو خداااا ترو خدااا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اکر ازدواج نکنم کل فامیل باهام بد میشن و دشمن اخه مورد خوبیه ولی ازش خوشم نمیاد میدونم ازدواجم نکنم ...

یعنی چی بزار فامیل بد بشن باهات . . زندگی خودته و ب هیچکس ربطی ندارع . حتما خیلی بهشون رو دادی و پروشون کردی . تحویلشون نگیر تا آدم شن .فامیل همیشه خنجر میزنه و همیشه زیرآب میزنه . اون ک همیشه هواتو داره غریبس. 

بزار بگن هر چی می‌خوان . بگو هر جور دلم میخواد زندگی میکنم و ب هیچکس هم ربطی ندارع  . بعدم سنگین باش باهاشون . رفت و آمدت رو کمتررکن باهاشون . حتما خیلی بهشون بها دادی ک اینقدر وقیح شدن . 

ان شاءاللع هرچی خیره برات اتفاق بیفته .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

برا همتون دعا میکنم چشم شما هم برا حاجت دلم دعا کنید

ان شااءاللع اول از همه  حاجت روایی خودت  

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

یعنی چی بزار فامیل بد بشن باهات . . زندگی خودته و ب هیچکس ربطی ندارع . حتما خیلی بهشون رو دادی و پرو ...

ممنونم عزیزم از حرفاتون 🤍✨

با جونم هم که شده قبول نمیکنم فقط تحمل جنگ اعصاب ندارم 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

اره گلم

منم مشهدی هستم عزیزم حیف که خیلی مشغله و کار داریم ی دوماهی میشه نرفتم😥 دعا کن برام این هفته بتونم برم 

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲