2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن .....برای دوتاعزیزم که همیشه سلامتموفق ودرسخون وشاد باشن آینده بسیار خوب وعالی داشته باشن ....جوابی که منتظرش هستم هیچ مشکلی نداشته باشه...‌‌مشکلات مالیم حل بشه...درآمدمون زیاد بشه وهرگز پول کم نیاریم...برای .دوتاعزیزم مشکلی پیش نیاد ....زمینمون فروش بره وپول بدهی جور بشه 

ببخشید مگه زوره آبجی😐 . این ک میاد خواستگاریت ‌‌ ان شااءاللع نیاد ولی اگه بیاد خب ردش کنید بره . بگ ...

اکر ازدواج نکنم کل فامیل باهام بد میشن و دشمن اخه مورد خوبیه ولی ازش خوشم نمیاد میدونم ازدواجم نکنم تا اخر عمرم باید سرکوفت بشنوم از کوچیک و بزرگ 

ان شاءالله ان شاءالله که یه دختر دیگه سر راهش قرار بگیره 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

ترو خدا برام دعا کن این ماه حامله باشم از انتظار خسته شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

اره گلم

سلام عزیزم

من اردیبهشت ماه اونجا بودم

خیلی دلم برای امام مهربونمون تنگ شده

میشه به آقا بگی

فاطمه خیلی دل تنگ شماست ؟

به آقا بگی آقا هم زیارت شما رو میخوام

هم خواهر مهربانتون

هم کربلای آقااباعبدالله الحسین ع

😢

ممنون دوست گل و مهربان

امیدوارم همیشه در خانه ی اهل بیت باشی

نور فقط اونجاست

فی بیوت اذن الله ان ترفع و یذکر فیها اسمه یسبح فیها بالغدو و الاصال

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی