2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورخدا برای سلامتی امیر دعا کن ک ازمایشش هییچ مشکلی نداشته باشه

لطفا دعا کن اینی ک تو ذهنمه نیاد خواستگاری چون مجبورم میکنن ک ازدواج کنم تورخدا دعا من هرچی صلاحمه پیش بیاد و تکلیفم ب خیر مشحص بشه اسمم فاطمع 🙏🏻🙏🏻💔

برای بخت مریمم دعا کنید

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

میشه برا حاجتم اونجا دعا کنی..بگو یا امام رضا تورو ب جوادت یا امام رضا تورو ب فاطمع ی زهرا برام واسطه شو بش برسم..اقاجان تا نیمه شعبان بش برسم ان شاالله..شما کمکم کنین ضامنم شو لطفا😓😭 لطفاااا من خیلی سختی کشیدم خیلی منم از ته دل شاد باشم کمکم کن بعد اینهمه سال.کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

آقا جان هرچی صلاحه برا حسینمون پیش بیاد حسین خیلی تنهاس دستشو بگیر هفده سالش که بود اومد پابوسیت، آقا جان کمکش کن درسته گناه کرد اما من میدونم دلش پاکه 😭😭😭😭😭😭😭، اسی ترو خدا برا داداشم دعا کن خیلی گرفتار وتنهاس  یک ماهه قلبش درد میکنه از شدت غصه وتنهایی

نگینم

زیارتت قبول باشه

لطفا برای تموم شدن انتظارم دعا کن ،دعا کن که برگشتنشو ببینم به همین زودیا

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

تورخدا برای سلامتی امیر دعا کن ک ازمایشش هییچ مشکلی نداشته باشهلطفا دعا کن اینی ک تو ذهنمه نیاد خواس ...

ببخشید مگه زوره آبجی😐 . 

این ک میاد خواستگاریت ‌‌ ان شااءاللع نیاد ولی اگه بیاد خب ردش کنید بره . 

بگو خوشم نمیاد ازش یا چ می‌دونم معتاده. 

بزور ک نمیشه ازدواج کنی . .خانوادت اجبار میکنن؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸