2777
2789
عنوان

خواهش میکنم برنامه ضبط صدامخفی معرفی کنیدخواهش میکنم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7759 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدی بعد شوهرم متوجه نمیشه داره ضبط میکنه صدایی بوقی هشدار چیزی نمیاد عزیزم 

نه هیچ صدایی نداره تا وقتی هم که داخل برنامه نشه متوجه نمیشه ، دانلود میکنی و راه اندازی ، من هم رو گوشی خودم هست هم همسرم تا حالا ندیدم پیغامی رو گوشی بیاد مگر اینکه بزنه برنامه هاش رو آپدیت کنه آیکون برنامه رو ببینه پیگیر شه 

Acr ک دوستمون گفتن عالیه خیلی فقط باید نرم افزار پنهان کردن ایکون نرم افزار و نصب‌کنی ک نفهمه نصبه ...

در حین ضبط یا شروع ضبط و اتمام مکالمه چیزی رو صفحه گوشی نمیاد که بفهمه ؟؟؟ گوشی من اندروده عزیز 

نه هیچ صدایی نداره تا وقتی هم که داخل برنامه نشه متوجه نمیشه ، دانلود میکنی و راه اندازی ، من هم رو ...

نه دوروز بیشتر نمیخوامش اول دانلود کنم بعد نصب بعد کجا مخفیش کنم؟؟؟ بعد چطور گوش بدم ببخشید سوال میکنم 

نه دوروز بیشتر نمیخوامش اول دانلود کنم بعد نصب بعد کجا مخفیش کنم؟؟؟ بعد چطور گوش بدم ببخشید سوال میک ...

خوب معلومه باید گوشی همسرت برای همه این کارا دستت باشه اما از من میشنوی نکن

به نظرم این کارو نکن بی اعتمادی تو زندگیت درست میشه از همه چی بدتره

اخه خیلی مشکوکه ادعاشم میشه خودتون میدونید خانما الکی شک نمیکنن اما خودمم دوست تدارم چیزی بهم ثابت بشه خسته شدم 

عزیزم در قسمت نصب برنامه و دان ها این نرم افزار نمایش داده میشه. شوهرت سریع میفهمه جریان چیه؟ شاید ...

هیچوقت تو عمرم ندیدم هیچ زنی الکی شک بکنه هیچ وقت بخدا خودم از این کارا متنفرم چون اگرم بفهمم ...... اما چیکار کنم داره هر روز کارای شک بر انگیز بیشتر میشه 

هیچوقت تو عمرم ندیدم هیچ زنی الکی شک بکنه هیچ وقت بخدا خودم از این کارا متنفرم چون اگرم بفهمم ...... ...

عزیزم اگر مطلبت مهم هست برو سایت همدردی مال مشاور خانوادس

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
نه دوروز بیشتر نمیخوامش اول دانلود کنم بعد نصب بعد کجا مخفیش کنم؟؟؟ بعد چطور گوش بدم ببخشید سوال میک ...

از تو تنظیمات گوشی داخل برنامه ها برو پنهانش کن بعد هر وقت میخوای ببینی برو داخل خود برنامه acr تماس ها نمایش داده میشه