خانما میشه لطفا برنامه ای معرفی کنید که رو گوشی شوهرم نصب کنم متوجه نشه و مکالمه هارو ضبط کنه خیلی واجبه تورو خدا هر کی بلده اسم برنامه رو بده طوری که لصلا نشون نده داره ضبط میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه بیشتر توضیح بدی بعد شوهرم متوجه نمیشه داره ضبط میکنه صدایی بوقی هشدار چیزی نمیاد عزیزم
نه هیچ صدایی نداره تا وقتی هم که داخل برنامه نشه متوجه نمیشه ، دانلود میکنی و راه اندازی ، من هم رو گوشی خودم هست هم همسرم تا حالا ندیدم پیغامی رو گوشی بیاد مگر اینکه بزنه برنامه هاش رو آپدیت کنه آیکون برنامه رو ببینه پیگیر شه
عزیزم در قسمت نصب برنامه و دان ها این نرم افزار نمایش داده میشه. شوهرت سریع میفهمه جریان چیه؟ شاید ...
هیچوقت تو عمرم ندیدم هیچ زنی الکی شک بکنه هیچ وقت بخدا خودم از این کارا متنفرم چون اگرم بفهمم ...... اما چیکار کنم داره هر روز کارای شک بر انگیز بیشتر میشه