2777
2789
عنوان

یاامام زمان به دادمون برس شرمنده ی بچه هاشدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 55 پست
مسیحی ها هم منتظر حضرت عیسی هستن ...ولی ماها اونقد شخصیتمون بالاست که توهین نمیکنیم ..شماهم جایی نبا ...

هر وقت به نفعتونه سریع پای مسیحی و یهو دی و فلان و بیسار و میکشین وسط 

هر وقتم به نفعتون نیست اونا میشن کافر بی دین نجس 

الحق که با امثال شما بحث کردن حرومه 

تو رو خدا یکم سوادتو نو ببرین بالا یکم به خودتون بیاین 

کاش حداقل بحث اقتصادو شرایط رو ربط به امام زمان جانتون ندید که اعصاب ملت رو بیشتر خرد نکنین 

دیوانه میکنین آدمو شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت به نفعتونه سریع پای مسیحی و یهو دی و فلان و بیسار و میکشین وسط هر وقتم به نفعتون نیست اونا می ...

شما باسواد..

اتفاقا ماهامیگیم اقتصادو ربطی نداره به امام زمان.الحق ک امام علی راست گفت.فقر کفر میاره.

چون مردم اقتصادشون ضعیف شده کلا دین رو از بین بردن.حالا دین نه ربطی به اقتصاد داره نه عملکرد دولت

اتفاقا اونا میخوان مسئولین میخوان ربط بدن..و دین رو ببرن زیر سوال.و خراب کنن ..

اینا با کاراشون کاری کردن ک مردم از دین زده شن

شما که ادعای باسواد بودن دارین چرا همه رو قاطی میکنید..

چشم عباس آقا معلومه که بدبختیم همه که مث شما متصل نیستن

اصلا نمیدونم چه جماعتی هستین یا فکر میکنین پول دلریم میگیریم دفاع میکنیم.یا کلا از در نفهمی وارد میشین ک طرف مقابل کم بیاره بزه بچاک 

قرار نیست هرکی از ائمه دفاع کنه یعنی جیره خواره دولته..

دین نداری آزاده باش

هر وقت به نفعتونه سریع پای مسیحی و یهو دی و فلان و بیسار و میکشین وسط هر وقتم به نفعتون نیست اونا می ...

جواب ابلهان خاموشی ست .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
کاش خاموش بودن هم یادبگیرید تا بقیه نفهمن کی دچار بلاهت شده

خوب تو اینقد احمقی حتی پیام منو کامل  نخوندی ..نوشتم اقتصاد ربطی به ائمه وامام زمان نداره ..چشات احتمالا مشکل داره ..خودت به دکتر نشون بده ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خوب تو اینقد احمقی حتی پیام منو کامل نخوندی ..نوشتم اقتصاد ربطی به ائمه وامام زمان نداره ..چشات احت ...

احمق رو که کاملا جامعه فهمیده کیه 

همین در حماقت تو بس که آخرشم نتونستی معدب باشی و نتیجه تربیت و اعتقادت رو نشون دادی 😂