2777
2789
عنوان

داماد

79 بازدید | 8 پست

دوستان دخترم با همکارش ۷ ماه اشنا شدو همه چ خوب بود بعداومدن خاستگاری و قرارشد خانواده ها اشناشن ک تو ۵وماه ن اومدن ن دعوت کردن فقط من پسر را ۶ یا ۷ باری شام دعوت میکردم خب اشنایی یعنی همین وگرنه باهم دوست بودن دیگه خلاصه الان ک نزدیک عقده پسره ی چی دیگه درومده همش میگه سکه نمیتونم۱۱۴ بزنم وای سرویس طلا خیلی گرونه ادم بدل بخره وای زندگی چ سخته چقد پول مبخا خودشم ی کارمتد ۱۶ ملیون حقوقه خلاصه دخترم ن از کم کردن سکه بلکه از طرز فکرش ترسیده که الان ک عقد نیس اینقد پسره ترسیده ازدواج کنیم چی میشه درضمن ن خرجی میکنن ن نشونی اوردن تازه دخترم ایفون با پول خودشم خریده ب دخترم میگه کاش بجاش طلا میخریدی ک درزندگی اینده بدردمون میخورد چ کنم ب نظدتون بهم بزنیم 

دخترت مجبور نیست باهاش ازدواج کنه این خسیسه پسفردا برای خرید یه شلوار باید دو روز التماس کنه

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من پولی که دختر توی زندگی درمیاره فقط واسه خودشه 

ایشون از الان روی پول و حقوق دخترتون حساب کردن مثل اینکه

این صرفا نظر شخصیه بندست حداقل تا قبل از عقد همرو با طرف طی کنید که دختر شما قرار نیست پول خرج زندگی بده مگر در موارد خیلی ضروری که بخاد میتونه کمک همسرش کنه

به نظر من پولی که دختر توی زندگی درمیاره فقط واسه خودشه ایشون از الان روی پول و حقوق دخترتون حساب کر ...

در مورد طلا و این حرفا بستگی به خودتون داره ماهم از اطرافیان هستن که با توافق دختر به جای سرویس طلا سرویس نقره خریدن

سلام عزیزممم

منو یادته؟ دخترت چی شد بلاخره اون پسره سمج ردش کردین؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱