2777
2789

امسال اولین سال خونه خودمم. خیلی خوشحالم ...اما ته دلم هنوز جای زخمای ۱۴۰۳ هست💔

پارسال اسفند عروسی کردیم 

وای که چقدر زجر کشیدم دوران عقد تا عروسیم 

سال ۱۴۰۳ خیلی زجر آور بود و بهترین سال عمرم که خاطره عروسی بود شد بدترین سال عمرم...و بعد عروسی کلی دچار دوا و دکتر شدیم هم خودم هم شوهرم در حد جراحی و بستری و....!!!!

کلب آبروریزی داشتیم تو مراسمات و خنده دشمنامو‌ دیدم و چه ناراحتی و قهرایی که نشد و خودم چقدر خار شدم تو چشم همه بخاط اشتباهم....🫠

ولی تنها شانس این بود تو مراسم اصلی که عروسی بود و کلی غریبه بود همه چیز خوب بود ....😅

ولی شکر...گذروندم و تونستم شرایط رو بهتر کنم...و میدونم بهتر هم میشه و میتونم و خدا هنوز حواسش به من هست و اون اتفاق ها حکمتی داشتن💖💖

خیلی ازم انرژی گرفت افسرده و بیمار شدم و چقدر تلاش کردم برای اثبات مجدد خودم به شوهرم... هنوز جای زخم هام خوب نشدن و کار دارن ....

🩷❤️دعا کنید سال ۱۴۰۴ اتفاق های خوبی برامون بیفته، برا همه تازه عروس دوماد ها👰🏻‍♀️🤵ما یه تازه عروس و دوماد بودیم که مسئولیت همه چیز گردن خودمون افتاد و کلی پیر شدیم سال اول زندگی 😅❤️‍🩹شد درس و ما بزرگتر شدیم ....و منتظر اتفاقات خوبیم 

انشالله همه مجرد های سن بالا زودتر و به خوشی امسال ازدواج کنند ....

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

میرم برای ادامه خانه تکانی 😅کلی کار مونده...منم دستم کنده 

اگه میام گذاشتید بعد جواب میدم😇

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم