2777
2789
عنوان

پنیک شدن بعد زدن واکسن کرونا

171 بازدید | 18 پست

بچه ها من دقیقا از بعد زدن واکسن زندگیم عوض شد. تپش قلب ترس پنیک و خستگی مداوم و افسردگی شدید 3 ساله درگیرم. از اطرافیانم خیلیها تپش گرفتن بعد واکسن

شما نشدید؟؟

زهرا سادات مامان دوتا پسر وروجک و یه توراهی خوشگل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدم ولی دیدم مریض شدن میگن حجامت خوبه امتحان کن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

والا کل خاندان پدری و مادری من ۳ دوز واکسن زدن هیچ کس مشکل نداره بجز نی نی سایتیاااا . طرف نوشته دای ...

خداروشکر عزیزم. امیدوار شدم ترسیدم ازون باشه و هیچ وقت درمان نشم

پنیک به خاطر استرس و اضطراب شماست

بابت واکسن نیست

خود دوره کرونا خیلی تاثیر گذار بود

شرایط سخت

الانم ک شرایط جور دیگ سخت شده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منم تپش دارم و افسرده و دائم خسته

از کی اینجوری شدید؟ من بدون هیچ سابقه ای یهویی شروع شد ده روز بعد دوز دوم

والا کل خاندان پدری و مادری من ۳ دوز واکسن زدن هیچ کس مشکل نداره بجز نی نی سایتیاااا . طرف نوشته دای ...

دقیقا😂😂😂

خود کرونا بیشتر عوارض داشت 

متاسفانه امیکرونی ک من گرفتم واقعاااا رو ریه و تنفس و حس چشایی بویاییم اثر گذار بود

ممکنه بابت عوارض کرونا خیلیا بدنشون ضعیف شده باشه

اما واکسن نه 

اتفاقا از بستگانم هر کدوم آسترازنکا زده بودن

اصلا کرونا نگرفتن

یه جمعی بود اخه ما رفتیم

نگو یکی مریض کرونایی وحشتناک بوده پاشده اومده

به هممون داد

من داشتم میمردم

ولی اونایی ک آسترا زدن نه سرحال و سالم

حالا توی نی نی سایت همه میگن فلان شد لخته شد چمیدونم سکته کرد

آلودگی هوا رو اونوقت در نظر نمیگیرن ک سرطان خالصه!!!

دقیقا😂😂😂خود کرونا بیشتر عوارض داشت متاسفانه امیکرونی ک من گرفتم واقعاااا رو ریه و تنفس و حس چشایی ...

البته عزیزم برای اون لخته و اینا مقاله چاپ شدن و شرکت استرازنیکا هم هنوز با کلی شکایت درگیره

من مشکلم دلشوره دائمی و حملات پنیک بود که بعد اون دوران باهام مونده تا الان و خیلیام شبیه منن فک کردم شاید از واکسنه س

البته عزیزم برای اون لخته و اینا مقاله چاپ شدن و شرکت استرازنیکا هم هنوز با کلی شکایت درگیرهمن مشکلم ...

پنیک ک کلا جنبه روانی داره

بُعد روانی داستان رو فقط یه مرور کن!!

کل شهر قرنطینه

کلی ادم الکی الکی میمیرن

باید حواست باشه نگیری 

هزاررررر فشار و استرس

معلومه خیلیا بدنشون کم میاره

حالا حساب کن ما بعد اتمام کرونا چند تا اتفاق استرس زا هم توی کشور داشتیم ک اینجا نمیشه گفت

دقیقا😂😂😂خود کرونا بیشتر عوارض داشت متاسفانه امیکرونی ک من گرفتم واقعاااا رو ریه و تنفس و حس چشایی ...

دقیقا ما فامیلمون گرفت . شوهرش که فوت شد هیچی خودش هنوز که هنوز ریه هاش مشکل داره نفس درست حسابی نداره .