2777
2789
عنوان

پنیک شدن بعد زدن واکسن کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 18 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم. تاثیر واکسن لعنتیه. پزشکاهم تایید می کنند. یکی از همکارای من هم دقیقا همین علائم شما رو بعد از دوز دوم واکسن پیدا کرد دکتر گفته بود از عوارض واکسنه. گفته خیلی بعد واکسن بیمار با این علائم داشتیم. 

منتها از چیزی که تعجب می کنم. اونهمه مردم از عوارض واکسن می نالند اونهمه پزشکان عوارض واکسن رو تایید می کنند. هنوز عده ای اینجا نمی خوان این واقعیت تلخ رو بپذیرند

آره عزیزم. تاثیر واکسن لعنتیه. پزشکاهم تایید می کنند. یکی از همکارای من هم دقیقا همین علائم شما رو ب ...

والا منم خیلی دوست دارم عین اینا خوش بین باشم و حتی بفهمم از عوارض واکسن نیست اما تقریبا مطمئنم مال واکسنه هم خودم هم چند تا از نزدیکانم هم مشکل قلبی داد هم پنیک های وحشتناک

مثلا من خودم هیچ ترسی از کرونا گرفتن و شرایط زندگی اون موقع نداشتم و در اصل همش خونه بودم و راضیم بودم استراحت میکردم. تازه منئ سرکار میرم بیشتر استرس و تنش دارم تا قرنطینه کرونا، و دقیقا بعد دوز دوم حملات پنیک و ترس و تپش قلب شروع شد

زهرا سادات مامان دوتا پسر وروجک و یه توراهی خوشگل