2777
2789
عنوان

اگ منو نمیخوریم میخوام بگم مردم ایران خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث اینه که موهای صاف لبای روسی دماغ عملی ابرو پهن ملاک زیبایی تو ایرانه 

هر کشوری ی ملاک زیبایی داره 

مثلا کره چینو اینا ملاکشون قد بلندو چشم درشته که اوناهم عمل می کنن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

من خودم اهمیتی به مد نمیدم هرچی خوشم بیاد میپوشم تاحالا عملی هم نداشتم پس کل ایران اینطور نیستن به جز یه نفر که منم☺️

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

فکر میکنم یک نوع جوگیریه حالا فقط ایران نیستا کلا کشورهای شرقی مثلا همین برو عراق میبینی سر تا پای دخترای جونشون مصنوعیه بعد جالب اینجاس وقتی به خود همون خانم های کشوهای اوروپایی نگاه میکنی به مجری و بازیگرا و ... میبینی صورتشون چندتا مشکل داره و قشنگ میان جلو دوربین اونا به ما بلغور میکنن خودشون استفاده نمیکنن ما رو هوا میزنیم🤣

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

من که خودم اصلا با مد پیش نمیرم،هیچوقت خوشم نیومده از رنگ سالو چمیدونم فلان چیز ترند شده چون یهو خیلییی همگانی میشه و منم دوس ندارم چیزی رو بپوشم که همههه ازش دارن

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
درسته چون خیلی گاون و بی هدف

اگه ایرانی هستی که یعنی خودتم گاوی😂 اگه اتباعی که گاو خودتی👅

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

دقیقا من میرم بیرون اصلا حس میکنم رفتم ی کشور دیگههه خیلی عجیب شدن همه،،منی که حتی ی ناخن کاشت هم ندارم در این حد😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....