2821
2789

ما الان رسیدیم خونمون از مشهد

همسرم رفت خونه خودشون منم اومدم خونه خودمون (تاپیک قبلی گفتم عقدیم)بعد از تاپیکای شمام دیگه اصلا به روم نیاوردم رفتار مامان و خواهرشو گفتم کوفتمون نشه

الان پیام داده مادرشوهرم بهم میگه فلانی(ینی همسرم) ناراحت اومد خونه میگیم چیشده میگه چرا یه زنگ به مریم نزدید ناراحت بود.

ما نمی‌خواستیم مزاحم بشیم بخاطر همین زنگ نزدیم منظور دیگه ای نداشتیم.

چی بگم در جوابش؟

روزی دو سه بار هم مادرشوهرم هم خواهر شوهرم به شوهرم زنگ میزدن ی بار تو این ۵ روز نگفتن بده به مریمم زیارت قبول بگیم حالشو بپرسیم صداشو بشنویم 

الان که دیده پسرش ناراحته میگه نخواستیم مزاحم شیم

چی بگم بهش که هم سرسنگین باشه هم خوب 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی تو خودت دنبال زیر بغل ماری 😑😑😑اصلن چرا باید مهم باشه مادرشوهر خارشوهر گور پدرشون

چه زیر بغل ماری من این همه بهشون محبت کردم عارشون اومد یدونه زنگ بهم بزنن فقط به پسرشون زنگ زدن حرف زدن قطع کردن

چه زیر بغل ماری من این همه بهشون محبت کردم عارشون اومد یدونه زنگ بهم بزنن فقط به پسرشون زنگ زدن حرف ...

اشتباه کردی خاهر من اشتباه 

چرا باید محبت کنی این همه 

سعی کن رفتارتو عوض کنی ..رسمی باش 

زیادی خونشون نرو بهشونم زنگ نزن

دیدیشون هم احترام بزار ولی سنگین برخورد کن 

عزیزم شما از بس از خودت گطذشتی یارو فکرده وظیفته 

واس همینم از بالا بهت نگا میکنن دست کمت میگیرن

ببین کارت چقدر غلط بوده که انقدر پرو شدن بخاطر پسرشون خبر ازت گرفتن ..

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

آره درست میگی اشتباه از منهالان چی جوابشو بدم؟

تشکر ساده کن و کلامت خلاصه کن قط کن 

ی مدت کلن اونورا آفتابی نشو 

ولی تا میتونی ب شوهرت محبت کن 

اگه سراغت رو گرفتن دیر جواب بده یا دیر پیامو سین کن

بگو ببخشید کار داشتم متوجه نشدم..خیلی رسنی رفتار کن 

ی مدت اینجوری باشی کلن خودشون بی خیالت میشن شرشون کم میشه ...ولی گفتم احترامشون نگهدار که نگن ب شوهرت پرش کنن

سعی کن قاطی نشی باهاشون بچسب ب زندگی خودت

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

تشکر ساده کن و کلامت خلاصه کن قط کن ی مدت کلن اونورا آفتابی نشو ولی تا میتونی ب شوهرت محبت کن اگه سر ...

مشکلم اینه عقدم ۵ ۶ ماه طول میکشه برم خونه خودم 

خسته شدم از این وضع😔

فک کنم تازه ازدواج کردی؟

وگرنه زنگ نزدن خانواده شوهر عادیه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سلام مادر جان ممنونم شما خوبید گذشت مشکلی نیست ممنون که حالمو پرسیدید انشالله به شادی جبران کنم سلام برسونید 

همین به فکرم رسید متنی که نشون بده درمقابل اون رفتار شما تصمیماتی برای رفتارتون دارید ...وه نزدین زیر حرفتون وحرف شوهر رد نکردین

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز