2777
2789

سلام دوستان 

۳ ماهه زایمان کردم 

وزن زایمانم ۱۰۲ کیلو 

وزن الانم ۸۲ کیلو

هدفم ۵۸ کیلو هست

۲۴ کیلو اضافه وزنم رو چطور لاغر کنم 

میخوام بعد عید کیک بوکس برم باید تا ۱۴ فروردین به وزن ۷۰ برسم 

لطفا هرتجربه و رژیمی که انجام دادین بگید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتهات زیاده یا عادی؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

تو ۳ ماه ۲۰ کیلو کم کردی ایول 

من از الان قصه میخورم بعد بارداری چجوری وزن کم کنم 

قبل بارداری ۶۶ بودم یکماه گذشته شدم ۶۸ 

وزن مناسبم ۶۴ 

بنظرت بعد حاملگی چند کیلو کم میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤

کالری شماری، افزایش مصرف پروتئین و کاهش مصرف کربوهیدرات، ورزش.

اینا برای من جواب میده.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
تو ۳ ماه ۲۰ کیلو کم کردی ایول من از الان قصه میخورم بعد بارداری چجوری وزن کم کنم قبل بارداری ۶۶ بودم ...

خانم همون شب زایمان فارغ شه ۸ تا ۱۰ کیلو کم میکنه (وزن نی نی و کیسه آب و جفت)

تو ۳ ماه ۲۰ کیلو کم کردی ایول من از الان قصه میخورم بعد بارداری چجوری وزن کم کنم قبل بارداری ۶۶ بودم ...

عزیزم خیلی مواظب باش که زیاد اضافه نکنی 

من جفتم پایین بود فشارم همش ۷،۸ بود مجبور بودم بخورم که به این روز افتادم 

۱۰ روز بعد زایمان ۹۲ کیلو شدم

۴۰ روز بعد زایمان ۸۶کیلو

الانم هم ۸۲

کم میخورم،بیشتر ریزه خواری داشتم که دو هفته اس کلا گذاشتم کناربارداری سختی داشتم ۳۰ کیلو اضافه کردم

خب همین ریزه خواری هم یه جور پرخوریه ، رژیم کالری شماری بگیر ، برنج و نون رو محدود کن ، وعده هات بشه صبحانه میانوعده ناهار عصرانه شام ،میانوعده ها رو شدیدا سبک بخور در حد یه میوه یا خرما 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

کم میخورم،بیشتر ریزه خواری داشتم که دو هفته اس کلا گذاشتم کناربارداری سختی داشتم ۳۰ کیلو اضافه کردم

اگه تو شیردهی باشی پیش دکتر برو حتما چون بچه ازت تغذیه میکنه خدای نکرده اذیت نشین جفتتون

کالری شماری، افزایش مصرف پروتئین و کاهش مصرف کربوهیدرات، ورزش.اینا برای من جواب میده.

دارم این کارو انجام میدم الان 

فقط یکم عجله دارم میخوام تا ۱۵ فروردین ۷۰ کیلو بشم 

چون میخوام کلاس کیک بوکسینگ برم 

تو برنامه کالری شماری میزنم میگه ۵۸ ،۵۹ خوبه

همین حدود بتونی پایین بیاری وزنتو عالی میشی