2777
2789
عنوان

کمک کنید اضافه وزن شدید دارم رژیم میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم گلم

موفق باشی عزیزم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

باشه عزیرم شیر خشک هم میخوره بچم

چه عالی ، پس مشکلی نداره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دارم این کارو انجام میدم الان فقط یکم عجله دارم میخوام تا ۱۵ فروردین ۷۰ کیلو بشم چون میخوام کلاس کیک ...

بیشتر از هفته‌ای یک کیلو بدون نظارت پزشک، کار خوبی نیست.

از طرفی اگه در مدت زمان طولانی‌تری وزن کم کنی، احتمال ثابت موندن وزنت بیشتره.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
بیشتر از هفته‌ای یک کیلو بدون نظارت پزشک، کار خوبی نیست.از طرفی اگه در مدت زمان طولانی‌تری وزن کم کن ...

برای همین ۱۲ تا عجله دارم بقیه اش رو خیلی عجله ای ندارم

یخوام فعلا تا بعد عید بشم ۷۰ بعدش میرم ورزش کیک بوکس

سخت نگیر عزیزم ،رژیم لاغری یه مسیر طولانیه همراه صبر و استقامت ، اراده کنی بقیهش حله

خب همین ریزه خواری هم یه جور پرخوریه ، رژیم کالری شماری بگیر ، برنج و نون رو محدود کن ، وعده هات بشه ...

اخه سیر نمیشه آدم که 😪منم وزنم۷۲/۳هستم قدم ۱۶۴/۵باید چند کیلو باشم؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اخه سیر نمیشه آدم که 😪منم وزنم۷۲/۳هستم قدم ۱۶۴/۵باید چند کیلو باشم؟

حدود ۶۰ تا ۶۲ باشی اندامت عالی میشه 

بابت سیری که رژیم بگیری گرسنگی رو باید تحمل کنی بخاطر همین سخته ،اضافه وزنمون بخاطر اینه که تند تند غذا میخوریم نجویده قورت میدیم معدمون بزرگ شده