2777
2789

سلام عزیزانم

من معتقدم که برای هر درد کوچیکی نباید دارو مصرف کرد و شاید بشه از روش های ساده تری اون درد رو درمان کرد. به همین جهت تصمیم دارم کارهای درمانی ساده که جنبه عمومی دارن و برای خودم انجام دادم و نتیجه اش عالی بود رو اینجا بگم. اما شما هم قبل انجامش خوب تحقیق کنید تا خدایی نکرده مسئولیتی گردن من نباشه 

من مدتها بود که هربار که سرما میخوردم، استخوان درد خیلی شدید میشدم. انگار که این درد جزو لاینفک پروسه سرماخوردگی من بود

از این جهت، با کمک راهنمایی متخصص طب سنتی و تحقیق خودم، از نمک دریا در حمام استفاده میکنم

حالا طریقه استفاده من:

یک لگن سفید اندازه پاهای خودم خریدم. هفته ای یکبار حدودا اندازه 10 15 تا قاشق نمک دریا داخلش میریزم و داخل حمام با اب داغ به اندازه ای پر میکنم که وقتی پاهام رو داخل لگن میذارم، تا روی پاهام رو بگیره. به همین طریق 15 تا 20 دقیقه پاهام داخل اب و نمک دریا هست.

نمیدونم چرا اما اون دقایق اخر، اب داخل نمک کدر و کمی زرد میشه. این درحالی هست که قبل اینکه پاهام رو داخل لگن بذارم خوب میشورم که کثیفی وارد چرخه پاکسازی نشه

به نظرم این یک کار بی خطر هست که همه میتونن انجام بدن. 

گرچه من هنوز سرما نخوردم تا بدونم این درد درمان شده یا نه.  اما حس میکنم دردهای استخوانی خیلی کمتری دارم. با اینکه فقط 2 بار تا الان استفاده کردم

اگه قبلا انجام دادین لطفا تجربه تون رو بگین

سوالی هم داشتین یا هر نظری، راحت بیان کنین
^_^

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اون رنگ های زرد بخاطر فلزات سنگین داخل نمک دریا بوده

نمیدونم عزیزم

اخه اب و نمک به تنهایی هم کدر نمیشه. چون یکبار درست کردم و یادم رفت پام رو داخلش بذارم

برای همین میگم شاید کمی پاکسازی کرده. بهرحال امتحانش ضرری نداره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.