2777
2789

سلام روز یازدهم انتقالم هست و از دیروز درد شدید پا و درد پریودی دارم من وقتی نزدیک پریودم میشد این پا درد میکمد سراغم ..هیچ علائمی هم ندارم از لانه گزینی...

درد پریودی شدید ینی جنین هام‌نگرفته ان؟امروز ناامیدترینم

دعام کنید

عزیزم انقد سریع ناامید نشو تو بارداری هم اوایل دردهایی شبیه پریودی سراغ آدم میاد اگه خونریزی نداری آروم باش استرس خودش آسیب میزنه بهت  فقط استراحت کن و اگه دارو و شیاف داری منظم استفاده کن تا زمان آزمایش 

عزیزم انقد سریع ناامید نشو تو بارداری هم اوایل دردهایی شبیه پریودی سراغ آدم میاد اگه خونریزی نداری آ ...

استفاده میکنم عزیزم سر تایم ولی با این پا درد کلن امیدمو از دست دادم آخه دردهای پریودیم خیلی شدیده 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدت به خدا باشه من طبیعی باردارشدم ولی ماههای اول درد پریودی شدید داشتم جوری که فکر میکردم بچه سقط شده ولی خداراشکر اینطور نبود شما هم امیدت به خدا باشه نمیدونم چقدر به نذر و توسل اعتقاد داری اما اگه میتونی ۱۰۰تا حمد و ۱۰۰۰تا صلوات نذر خانم حضرت ام البنین کن و ایشون رو قسم بده به حضرت عباس که حاجت روات کنه برات دعا میکنم انشالله بچه ات رو با شادی و دل خوش بغل بگیری

عزیزم امیدت به خدا باشه من طبیعی باردارشدم ولی ماههای اول درد پریودی شدید داشتم جوری که فکر میکردم ب ...

خیلی ممنون چشم حتمن نذر میکنم‌ عزیزم دعام کنید خیلی دلشکسته ام 

عزیزمی انشالله دلت شاد بشه گلم خدا تو دلهای شکسته است بادهمین دل شکسته با امام زمان حرف بزن و معجزه ...

همین الان ک دعای آل یاسین میخوندم یه عالمه برا همه چشم انتظارا دعا کردم ایشالله همه عاقبت بخیر بشیم