سلام روز یازدهم انتقالم هست و از دیروز درد شدید پا و درد پریودی دارم من وقتی نزدیک پریودم میشد این پا درد میکمد سراغم ..هیچ علائمی هم ندارم از لانه گزینی...
عزیزم انقد سریع ناامید نشو تو بارداری هم اوایل دردهایی شبیه پریودی سراغ آدم میاد اگه خونریزی نداری آروم باش استرس خودش آسیب میزنه بهت فقط استراحت کن و اگه دارو و شیاف داری منظم استفاده کن تا زمان آزمایش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم امیدت به خدا باشه من طبیعی باردارشدم ولی ماههای اول درد پریودی شدید داشتم جوری که فکر میکردم بچه سقط شده ولی خداراشکر اینطور نبود شما هم امیدت به خدا باشه نمیدونم چقدر به نذر و توسل اعتقاد داری اما اگه میتونی ۱۰۰تا حمد و ۱۰۰۰تا صلوات نذر خانم حضرت ام البنین کن و ایشون رو قسم بده به حضرت عباس که حاجت روات کنه برات دعا میکنم انشالله بچه ات رو با شادی و دل خوش بغل بگیری