2777
2789

بدردنمیخوره 

ازاین ننو سنتی ها بگیر

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

اصلا اونو نگیر 

فقط برا زمانی خوبه که بچه هنو پهلو به پهلو نمیشه 

گهواره میلاد عالیع تا دو سالگی ما داشتیم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تخت گهواره ای گرفتم فقط چهارماه بدرد خورد دیگه داشت دست وپا میزدسرشم  میخورد به میله هاش نداشتم بخوابه توش 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من مدل سنتیش رو داشتم. از اینا که دو سرش به دیوار وصل میشه و حسابی تاب میخوره. اون تایمی که استفاده میکردم خیلی خوب بود و اگه بچه بیدار میشد با یه تاب دوباره میخوابید

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
من تخت گهواره ای گرفتم فقط چهارماه بدرد خورد دیگه داشت دست وپا میزدسرشم میخورد به میله هاش نداشتم ب ...

نه این مدل نمیگیرم. همین که مدل با نوج که تی وی تبلیغ می‌کرد منظورمه

ولی یکم که بچه بزرگ شه باید حووست باشه تا بیدار شد بری بالا سرش چون احتمال افتادن بچه خیلی بالاس. من همیشه زیرش تشک پهن میکردم که اگه خدایی نکرده افتاد زیرش نرم باشه

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
عکس داری بفرستی؟

نه گوشیمو عوض کردم هیچ عکسی ندارم. بذار ببینم شبیهش رو تو نت پیدا میکنم.

با نوج رو میگی ؟  فکر کنم تا دو ۳ه ماهگی بشه استفاده کرد. 

من ازون مدل تابیشو خریدم . تقریبا تا ۲سال و نیم این حدودا استفاده کرد . بعد اونم میشد استفاده کنه ولی میله ها مون توان وزنشو نداشت

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂